Tel ücretleri pahalı olduğu için dış arasındaki bosluklari dolgu ile doldurup birleştirebileceğini söylemişti doktor. Ama yürüyebilir iyi bakman lazım dediği için ben de düşünmek için yaptırmadım. Aranızda yaptıran varsa olağanüstü bir çabaya ihtiyaç var mı dolgu dişe bakmak için?
Detaylar
Kim cevapladı?Jennifer
Üstün
Tel en iyi çözüm bana göre, diş aralarını kapatmak konuşma yetinizi bir hayli zorlar.
- Makaleler
- 2
Yapılan dolgunun malzemesine ve kullanımınıza bağlı. Sürekli o dişinize yük bindirirseniz eninde sonunda o dolgu çıkarTel ücretleri pahalı olduğu için dış arasındaki bosluklari dolgu ile doldurup birleştirebileceğini söylemişti doktor. Ama yürüyebilir iyi bakman lazım dediği için ben de düşünmek için yaptırmadım. Aranızda yaptıran varsa olağanüstü bir çabaya ihtiyaç var mı dolgu dişe bakmak için?
RockyHighway79
Üstün
Böyle bir tedavi mi var? Bence bu konuyu iyice bir araştırın hocam, acele karar vermeyin sağlık konularında.Tel ücretleri pahalı olduğu için dış arasındaki bosluklari dolgu ile doldurup birleştirebileceğini söylemişti doktor.
Böyle bir tedavi mi var? Bence bu konuyu iyice bir araştırın hocam, acele karar vermeyin sağlık konularında.
Dolgu ile birleştirebilirim dedi bana ama akımda tel taktırmak vardı doktorda öyle söyledi. Ama ailem ne gerek var diyerek yaptırmıyor.
- Makaleler
- 6
Tedavi konusunu bilmiyorum dolgu gerekiyor mu falan, yorum yapamayacağım. Ancak öyle olağanüstü bir bakım falan gerektirmiyor yani. Benim şu anda 6 dişim dolgulu
Klasik ağız bakımınıza dikkat etmeniz gerekiyor işte. Sabah akşam dişleri fırçalamak, gerektiğinde diş ipi kullanmak, şekerli ve asitli gıda tüketiminde aşırıya kaçmamak gibi şeyler. Benim doktorum "Dolgulu dişe bir şey olmaz kafasına girme sakın, bakımsız bırakırsan mutlaka çürür. Hatta normal dişten daha çabuk çürür. Bu sebeple bakımsız bırakma" demişti.
Klasik ağız bakımınıza dikkat etmeniz gerekiyor işte. Sabah akşam dişleri fırçalamak, gerektiğinde diş ipi kullanmak, şekerli ve asitli gıda tüketiminde aşırıya kaçmamak gibi şeyler. Benim doktorum "Dolgulu dişe bir şey olmaz kafasına girme sakın, bakımsız bırakırsan mutlaka çürür. Hatta normal dişten daha çabuk çürür. Bu sebeple bakımsız bırakma" demişti.