Makaleler
5
Yer
Winterfell
Tel ücretleri pahalı olduğu için dış arasındaki bosluklari dolgu ile doldurup birleştirebileceğini söylemişti doktor. Ama yürüyebilir iyi bakman lazım dediği için ben de düşünmek için yaptırmadım. Aranızda yaptıran varsa olağanüstü bir çabaya ihtiyaç var mı dolgu dişe bakmak için?

Tel ücretleri pahalı olduğu için dış arasındaki bosluklari dolgu ile doldurup birleştirebileceğini söylemişti doktor. Ama yürüyebilir iyi bakman lazım dediği için ben de düşünmek için yaptırmadım. Aranızda yaptıran varsa olağanüstü bir çabaya ihtiyaç var mı dolgu dişe bakmak için?
Yapılan dolgunun malzemesine ve kullanımınıza bağlı. Sürekli o dişinize yük bindirirseniz eninde sonunda o dolgu çıkar

Tedavi konusunu bilmiyorum dolgu gerekiyor mu falan, yorum yapamayacağım. Ancak öyle olağanüstü bir bakım falan gerektirmiyor yani. Benim şu anda 6 dişim dolgulu :D

Klasik ağız bakımınıza dikkat etmeniz gerekiyor işte. Sabah akşam dişleri fırçalamak, gerektiğinde diş ipi kullanmak, şekerli ve asitli gıda tüketiminde aşırıya kaçmamak gibi şeyler. Benim doktorum "Dolgulu dişe bir şey olmaz kafasına girme sakın, bakımsız bırakırsan mutlaka çürür. Hatta normal dişten daha çabuk çürür. Bu sebeple bakımsız bırakma" demişti.