Çalışmaya çalışır da; Ayhan hocamızın dediği gibi, diğer durumları halletmen gerekli. İmkanın varsa bir arkadaşından RAM bulup geçici olarak deneme yap. RAM'leri aldıktan sonra sorun devam ederse, güç kaynağı ve anakart değişikliğine kadar gidersin.
Çalışmaya çalışır da; ayhan hocamızın dediği gibi, diğer durumları halletmen gerekli. İmkanın varsa bir arkadaşından RAM bulup geçici olarak deneme yap. RAM'leri aldıktan sonra sorun devam ederse, güç kaynağı ve anakart değişikliğine kadar gidersin.
Biliyorum hocam diğer olasılıklar da olabilir ama hepsini eleyecek nedenlerim var sizde haklısınız ama artık yüzüne bile bakmak istemiyorum bu bilgisayarın alıp direkt deneyeceğim olmazsa darısı başıma zaten.
Biliyorum hocam diğer olasılıklar da olabilir ama hepsini eleyecek nedenlerim var sizde haklısınız ama artık yüzüne bile bakmak istemiyorum bu bilgisayarın alıp direkt deneyeceğim olmazsa darısı başıma zaten.
Bunun basit yolu var, Patriot 6000 CL30 alıp denersin, sonrasında iade edersin ama esnaf sıkıntı edebilir. Satıcı önemli iadelerde biraz, uğraştırırlar.