Detaylar
Kim cevapladı?Dediğinde haklılık payı var da şu ''saçmalamışsın'' kelimesi şart mıydı? Oraya gireceksek onu sen daha iyi bilirsin hatırlatayım. ''Kendine saygı'' dersen o cevabı vermemde saçma bir şey yok. Yediğin yemek, hatta içtiğin su bile atmosfere zararlı gazlar saldığı için önünde. İnsanlığın Dünya'ya hiçbir faydası yok.Olay sadece insanların yanında içmemek değil, sen onu içerken atmosfere, zararlı gazlar yayıyorsun, sen 1 başkası 2, diğeri 3 hepsi de bunu günde birkaç defa da yapınca, bu gaz salınımı artık üstel artış yaşıyor. Spor konusunda da çok saçmalamışsın. Sigara içmeyenler spor yapmıyor mu yani? Bu anlam çıkıyor cümlenden.
Bir yemekle, suyun, saldığı gaz ile(neymiş o olmayan gaz cidden merak ettimDediğinde haklılık payı var da şu ''saçmalamışsın'' kelimesi şart mıydı? Oraya gireceksek onu sen daha iyi bilirsin hatırlatayım. Kendine saygı dersen öyle cevap alırsın. Yediğin yemek, hatta içtiğin su bile atmosfere zararlı gazlar saldığı için önünde. İnsanlığın Dünya'ya hiçbir faydası yok.
RockyHighway79
Üstün
Ağır bir laf şahsen bu hareketlerinden dolayı yüzlerine bakmazdım o kişilerin. Gerçi öyle laf edemezler de, parasızlık milleti ne hale getiriyor...
Kıbrıs'tan gelen bir tane glo makinesi var, canın çektiği zaman içmeni öneriyorumaşırı güzel tadı, kokusu da sigara gibi değil.
Parasızlıkla alakası yok ki hocam, klasik liseliler işte.
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Ben sabah aç karna çorba içiyorum, çorba içtikten sonra 1 dal sigara yakıyorum ama o sigara ne iyi geliyor çorbanın üstüne. Ondan sonra öğleden sonra çay içerken çayın yanında, birde akşam mesai bitimine doğru belki 1 tane daha içiyorum yani günde toplam 3 veya 4 dal olabiliyor. Eskiden günde 1 paket giderdi ama azalttım.
Bitlis olabilir tadı iyi adıyamnın tadı ağır.1.5-2 kısa Parliament. Uzunun tadı kötü, kısa piyasadaki en iyi sigara. Eskiden winston soft vardı şimdi kaldırdılar yoksa ona takılıyordum.
Tam olarak açmamışsın, benden bir şeyleri anlamamı bekliyorsun. Sen de açıklayacağın şeyi net açıklamayı öğren, sonra tartırışırız. Bir de haklı çıkmak için fi tarihinde yaşanmış olayı gündeme getirmeye çalışman da ayrı ironi. Seni ciddiye aldığım kabahat, iyi forumlar.@Kaays Fabrikalardan bahsediyorum, insanlığın dünyaya hiçbir faydası yok. Okuduklarını anladıktan sonra gel, tekrar tartışalım 3.'yü dört gözle bekliyorum.
megaton
Uzman
Kıbrıs'tan gelen bir tane glo makinesi var, canın çektiği zaman içmeni öneriyorumaşırı güzel tadı, kokusu da sigara gibi değil.
Bitlis'te tonlarca kaçak vardı
Atıyorum günde 1 2 tane yemek üstü yaparsınız ne âlâ. Benim gibi hayatsızca içip yazım etmeyin.
Yeni konular
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-