Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak ettim yapay zekanin cevabinda icinde oldugun seyi mi gordun acaba? Ondan mi bu rahatsizlik?
Öncelikle yapay zeka internet tabanlı olduğu için internette olmayan bir şeyi görmüyor, söylemiyor. Kim bilir Reddit'te bu konuyla ilgili kaç konu vardır.

Yapay zekanın herhangi bir bilinci yok. Bilinci olmadığı için üzüntü, can sıkıntısı, sevinç gibi duyguları anlayamaz.

Geleyim ikinci konuya.

Sizin argümanlarınızın çoğunun çöp olduğunu düşünüyorum. Bunu yanlış anlamayın, size hakaret etmiyorum. Sizin gibi değilim, küfrün herhangi bir sorun teşkil etmediğini düşünmeme rağmen.

Zaten önceki yorumlarımda herhangi bir İbrahimi dinin "Neden objektif olamayacağı hakkında" birkaç yorum yazmıştım.

Evet, dediğiniz gibi ateistler arasında da ergenler var mıdır? CEVAP, EVET. Eee peki bu bir sorun mu? HAYIR.. Sizin için bir sorun tabi, orası ayrı.

Milyonlarca, milyarca Müslüman 1400 yıllık tarihte Kur'an'ın kapağını dahi açmadan iman etti. He yani bu zamana kadar siz okudunuz da birkaç ergene mi laf ediyorsunuz?

Ergenlere laf edeceğinize "Lan, Bu Allah kelamı ama neden bu kadar farklı ayrışımlar, anlamlar içerisinde?" diye sordun mu? Cevabını sen de biliyorsun. :D

Türk ateistlerin, Türk müslümanlarının büyük birçoğunluğundan daha fazla araştırma yaptığına inanıyorum.

Tabii ki hayir counter Strike/Valorant oynuyorlar butun gun. Bana ne Türkiye'deki muslumanlardan? Benim inancim benimle Allah arasinda kimse benim gercek Müslüman olup olmadigimi da bilemez... Ben inancli oldugumu soyluyorum sana sadece.

Sizin maksimum savunucu kanallarınız YouTube üzerinden fikret çetin, asrın tok ve sözler köşkü gibi kanallar.

Hicbirini bilmiyorum.

Bu kanallar da zaten cevap veren kanallar olmuştur. İşin bu noktasında kimin daha iyi araştırdığı çok daha net ortaya çıkıyor.

Sen zaten sizli bizli konusmaya basladigina gore coktan siyonistlerin oyunundan payini almissin demektir. Adamlarin amacı bolunme yaratmak sonra zihin kontrol teknolojisiyle her bireyi kendi fanusune hapsedecekler. Birlikten guc dogar, eger daha fazla bolunmek, zaten bu kadar ezilmisken daha da guc kaybetmek istiyorsan oyle yap. Muslumanlari bir takim ateistleri bir takim Kurt'leri bir takim Türk'leri bir takim yap cekil kosene merak etme hak ettigin sekilde yasamaya devam edeceksin. Not: Din agir konudur, insan daha 15 yasinda 18 yasinda hayat deneyimi olmadan sirf kendini ezik hissettirdigi icin ben ateistim deyince ne gercekten ateist oluyor ne o seviyede vardigi kaninin bir gram degeri oluyor. Yasiniz biraz ilerlesin iyice muhakeme vicdan denen kaliteleri edinin o zaman karar verirsiniz ne oldugunuza. Bir de bogaziniza bacak dayaninca cevabiniz ne olur onu da cok merak ediyorum.

Öncelikle Yapay zekâ internet tabanlı olduğu için internette olmayan bir şeyi görmüyor, söylemiyor. Kim bilir Reddit'te bu konuyla ilgili kaç konu vardır.

Yapay zekayi Reddit postlariyla egitiyorlar saniyorsun yani? Nikin gibi saçma fikirlerin varmis gerisini okumadim gerek de yok sağ ol. Sen ve ben farkli levellardayiz.

Tabii ki hayir Counter Strike/Valorant oynuyorlar butun gun. Bana ne Türkiye'deki muslumanlardan? Benim inancim benimle Allah arasinda kimse benim gercek Müslüman olup olmadigimi da bilemez... Ben inancli oldugumu soyluyorum sana sadece.
O zaman kendi kesiminde genelleme yaptığımız zaman 'Bana ne onlardan?' diyebiliyorken, aynısını neden ateistler için yapıyorsun?
Sen zaten sizli bizli konusmaya basladigina gore coktan siyonistlerin oyunundan payini almissin demektir. Adamlarin amacı bolunme yaratmak sonra zihin kontrol teknolojisiyle her bireyi kendi fanusune hapsedecekler. Birlikten guc dogar, eger daha fazla bolunmek, zaten bu kadar ezilmisken daha da guc kaybetmek istiyorsan oyle yap.
Bölünmeyi kimin yarattığı çok belli. Yıllardır anti-sosyalizm adı altında ABD'nin bu topraklarda bölünmeyi nasıl sürdürdüğünü ve Yeşil Kuşak ile devamını nasıl sağladığını çok iyi biliyoruz, merak etme.
Muslumanlari bir takim Ateistleri bir takim Kurt'leri bir takim Türk'leri bir takim yap cekil kosene merak etme hak ettigin sekilde yasamaya devam edeceksin. Not: Din agir konudur, insan daha 15 yasinda 18 yasinda hayat deneyimi olmadan sirf kendini ezik hissettirdigi icin ben ateistim deyince ne gercekten ateist oluyor ne o seviyede vardigi kaninin bir gram degeri oluyor. Yasiniz biraz ilerlesin iyice muhakeme vicdan denen kaliteleri edinin o zaman karar verirsiniz ne oldugunuza. Bir de bogaziniza bacak dayaninca cevabiniz ne olur onu da cok merak ediyorum.
Yaş konusunda eleştiri yapanlar, genellikle küçük yaşta oluyor.

O zaman kendi kesiminde genelleme yaptığımız zaman 'Bana ne onlardan?' diyebiliyorken, aynısını neden ateistler için yapıyorsun?

Ateistlerin gencligin uzerine oynanan bir oyunla yapay olarak yaratildigini biliyorum cunku.

Bölünmeyi kimin yarattığı çok belli. Yıllardır anti-sosyalizm adı altında ABD'nin bu topraklarda bölünmeyi nasıl sürdürdüğünü ve Yeşil Kuşak ile devamını nasıl sağladığını çok iyi biliyoruz, merak etme.

Tamam zaten muslumanligi ezik bir din olarak gormenize sebep olan şey de kendileri.

Yaş konusunda eleştiri yapanlar, genellikle küçük yaşta oluyor.

Kimligimin fotoğrafını cekip koyacak degilim yazdiklarimdan anlaman lazimdi simdiye yasimi.

Anca hahaha atabilirsiniz zaten. Maksimum arguman bu.

700 Trilyon Dolar, hmm. Dünya üzerinde mevcut piyasadaki tüm dünya paralarının toplamından 10 katından daha fazlasını yönettiğini düşünüyorsunuz yani? Kanıt var mı peki bunla ilgili?

Müslümanlar yüzünden bu kadar dışlanıyor. Yılbaşı gibi basit eğlenceleri bile yasaklayabilecek zihniyetteler çünkü. Her türlü mutluluğa karşılar. Her şeyi siyonizme bağladığınız sürece zaten Müslümanlık sayısı azalmaya devam edecek çünkü sorgulayamıyorsunuz, buradaki lafım size değil, üstüne alınan her kimse ona.
Kendisi ABD'ye ve diğer ülkelere petrolü getiren kişi.

Petrolu kesfeden insan ve onun hanedani bu dunyayi yonetiyor su anda, tabii yalniz degil. Bircok aile var onlar gibi yahudi, aşırı zengin ve soz sahibi olan. Kokleri eski misira dayaniyor firavunlara kadar gidiyor.

"Aileler yönetiyor" demek mantıklı değil. Daha çok bunlar bir lobi faaliyeti. Mesela, Japonya'da ve Çin'de sözleri azken Türkiye gibi nispeten gelişme aşamasında olan ülkelerde fazla. Bundan çıkış yolu adamakıllı bir yönetim ve okumaktır. Veya diktatörlük. :D

Bircok aile var onlar gibi yahudi, aşırı zengin ve soz sahibi olan.

Adamlar çağlardır beyaz yaka işlerde çalıştıkları için bu kadar büyüyebildiler. Bunu bizde yapabiliriz ancak bizde eğitim denen şey yok. Mesela, ben bile yaptığım hataları, iyi taraflarımı yeni yeni kaleme almaya başladım. Adamlar bunu çok uzun süredir yapıyorlar. Üstüne adamlarda hala aristokrasi sınıfı yerli yerinde duruyor. Adamın biri şirket sahibi olmuşsa oğlu, kızı falanda aynı şekilde devam ediyor. Böylece bilgi ve deneyim artıyor. Bu sayede nesiller boyu olan bir birikimin oluyor. Şahsi fikrimce çocuğum olunca yaptığım iş ile ilgilenmesini sağlarım ve onun çocuklarınada aynı şekilde yaklaşırım.

Ateistlerin gencligin uzerine oynanan bir oyunla yapay olarak yaratildigini biliyorum cunku.

Çok net, değil.

Türk ateistlerin, Türk Müslümanlarının büyük bir çoğunluğundan daha fazla araştırma yaptığına inanıyorum. Türkiye'deki Müslümanların ne kadarı Kuran'ın Türkçesini okumuş? Kaç tanesi İslam tarihini, dinler tarihini ve felsefeyi adam akıllı çalışmış? Söyler misiniz bana? Yani, önce kendinizi düzeltin, sonra tartışırız bu konuları. Sizin maksimum savunucu kanallarınız YouTube üzerinden Fikret Çetin, Asrın Tok ve Sözler Köşkü gibi kanallar. Bu kanallar da zaten cevap veren kanallar olmuştur. İşin bu noktasında kimin daha iyi araştırdığı çok daha net ortaya çıkıyor.
Her iki tarafta bir video veya edit ile din seçiyor. Kitap okumuş veya araştırmış Ateist, Deist, Agnostik, Müslüman olmuş kimselerin sayısı ülkemizde çok az. Mesela, ben Panteist'im ancak kendi felsefi görüşümü tam olarak bilmiyorum. Konuyla ilgili kitap alıcam çok pahalı. La bir kitap neden 6K? Ayrıca kitabın neden Türkçesi basılmadı? Aldığım zaman ben yapıcam herhalde.

Tamam zaten muslumanligi ezik bir din olarak gormenize sebep olan şey de kendileri.
Hocam araştırdım, okudum ve mantıklı bir din değil. Araştırıp okuyan adamında aynı kefede olması mantıklı değil.

Bu arada gunumuzde oynadiginiz bilgisayar oyunlarinin ozellikle en bilinmis Blizzard, EA ve bircogu gibi sirketlerin uzerinde de etkisi vardi David Rockefeller'in ateist genclik eger gun gectikce İslam'dan daha cok nefret ediyorum diyorsa bunun sebeplerinden bir tanesi de oynadiginiz bilgisayar oyunlarindaki subliminal mesajlardir. Butun dunya yanlış olabilir tek dogru siz olabilirsiniz. Veya 8 milyarlik dunyada gercekten Müslüman olan 3 5 kisi bile olabilir bu sasirtici degil. Eger bir seyi suclamak istiyorsaniz İslam'i degil Rockefeller gibi insanlari suclayarak baslayin. Cunku bu insanlar, insanlarin sadece yaptiklarinda degil dusunceleri uzerinde bile hisseleri olduguna inanan kontrol manyagi psikopat varliklardir. Neyse ki geberdi, Allah rahmet eylemesin.
EA, Blizzard ve Ubisoft oyunlarında hikaye mi var? :unsure:

Öyle öyle. Kimsenin sorguladığı yok. İster 15 yaşında olsun ister 18 yaşında olsun ister 25 yaşında olsun. Türkiye'deki ateistler 13'lük Berke gibiler hepsi.

Değil. Müslümanlık öyle harika bir din değil. Bayağı bir eksiği var. En başında özgürlükçü değil, mantıkçı değil, bilimi teşvik etmiyor. Müslümanlık genel olarak muhafazakarlar için bir din. Ulusalcılar ve Liberaller için mantıklı değil.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.