Mali Demokratoğlu 1
Yetkin
Öncelikle yapay zeka internet tabanlı olduğu için internette olmayan bir şeyi görmüyor, söylemiyor. Kim bilir Reddit'te bu konuyla ilgili kaç konu vardır.Merak ettim yapay zekanin cevabinda icinde oldugun seyi mi gordun acaba? Ondan mi bu rahatsizlik?
Yapay zekanın herhangi bir bilinci yok. Bilinci olmadığı için üzüntü, can sıkıntısı, sevinç gibi duyguları anlayamaz.
Geleyim ikinci konuya.
Sizin argümanlarınızın çoğunun çöp olduğunu düşünüyorum. Bunu yanlış anlamayın, size hakaret etmiyorum. Sizin gibi değilim, küfrün herhangi bir sorun teşkil etmediğini düşünmeme rağmen.
Zaten önceki yorumlarımda herhangi bir İbrahimi dinin "Neden objektif olamayacağı hakkında" birkaç yorum yazmıştım.
Evet, dediğiniz gibi ateistler arasında da ergenler var mıdır? CEVAP, EVET. Eee peki bu bir sorun mu? HAYIR.. Sizin için bir sorun tabi, orası ayrı.
Milyonlarca, milyarca Müslüman 1400 yıllık tarihte Kur'an'ın kapağını dahi açmadan iman etti. He yani bu zamana kadar siz okudunuz da birkaç ergene mi laf ediyorsunuz?
Ergenlere laf edeceğinize "Lan, Bu Allah kelamı ama neden bu kadar farklı ayrışımlar, anlamlar içerisinde?" diye sordun mu? Cevabını sen de biliyorsun.