Konunun çıkış noktası hristiyanlıktı bende sizde oradan dayanak alarak konuşuyorsunuz diye düşündüm.
Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun çıkış noktası hristiyanlıktı bende sizde oradan dayanak alarak konuşuyorsunuz diye düşündüm.
Olayların coğrafi konumla da alakası olabilir tabii.Yok Amerika'yi yoneten yahudi zenginler petrol istiyorlar. Kurban olarak da muslumanlari secmisler iste eskiden husumetleri oldugu icin. Olay basit bu acidan bakarsan. Konu yine dunya Mali acgozluluge geliyor da. Sadece muslumanlara saldirmak yerine butun dunyaya da coreklenebilirlerdi. Ama onlar Müslüman dunyasinin icini bosaltmak istiyorlar oncelikle. Bu da TAA eski inanclarina dayaniyor.
Hepsiyle ayni anda bir alakasi olusmus da olabilir.Olayların coğrafi konumla da alakası olabilir tabii.
İnternet çağı sayesinde bilgiye erişim kolaylaştı; böylece insanların dinin ne kadar uydurma ve peri masalı olduğunu anlamaları ve dini terk etmeleri hızlandı. Cennette huri gibi saçmalıklara inanıp mantıklı bulanlara İnternet'in yapacak bir şeyi yok tabii; onlara "satılık köprüm var" desen ona da inanırlar.Günümüzde neden ateizm, deizm, agnostizm vb. artıyor?
Onun anlamini biliyor musun? Huri ne demek?
Bu tiplerin hiç şaşmaz ortak noktası, kendi söylediklerini gerçek kabul edip yaşanmadığını kanıtla, senin söylediklerini yalan kabul edip yaşandığını kanıtla, kanıtı hep sizin tarafınızdan isterler.Birisi kalkıp non-teistlere hakaret eder, birisi kalkıp "neden bu oluyor?" sorusunun altında dini kanıtlamaya çalışır.. La bu Türkiye'deki dindarlar kadar cahil kalıp okumayıp da telkin veren bir başka grup var mı, bilmiyorum.
Adamlar, ayın yarıldığını iddia edip sonrasında da bilimsel olarak kanıtlamaya çalışıyor. Biz de bunlarla tartışmaya giriyoruz. Allah varsa zaten direkt beni cennete almalı sabrımdan dolayı..
Kanıtlama yükümlülüğü, İDDİA MAKAMINA aittir.Bu tiplerin hiç şaşmaz ortak noktası, kendi söylediklerini gerçek kabul edip yaşanmadığını kanıtla, senin söylediklerini yalan kabul edip yaşandığını kanıtla, kanıtı hep sizin tarafınızdan isterler.![]()