Bu videoya bakarsanız demek istediğimi anlayacaksınız. Ya kafayı yiyeceğim, bir insanın IQ'su nasıl bu kadar düşük olabilir? Kaba tabirle nasıl bu kadar aptal olabilir? 300 bin beğeni, 10 bin tane hatırlatın diye yorum.
Hadi video diyelim doğru, hiç affedilmeyeceğin bir suç işliyorsun ama birine hatırlatınca affediliyorsun, tamamen saçma değil mi? Böyle şeyleri görünce ben de kendimi Albert Einstein sanıyorum. Hadi onu da geçtim bu neden suç olsun? Yanlış olan bir şeyi yapma hormonuna sahip olmamız ve bunu yapınca ceza almamızı da mı sorgulayamıyorlar bu insanlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bunun temel nedeni bu "suç" olmaması ama İslam'da bu pek istenen bir şey değil, o yüzden yapmışsın ama söylersen "doğru" olursan "hoşgörürüm" anlamında.
Peki böyle şeyler neden "istenmeyen bir şey" aslında bunun bir nedeni var. Mesela kimse sokakta hayvanca seks yapamaz. Bunun hemen herkes kabul eder. İslam'da bu en başından önlem alma çabası ama çok da insanları dar-boğaz etmek istemiyor. Zira ipin ucu kaçarsa çok daha kötü şeyler olabilir ve bence de oluyor aslında. Bu arada dindar filan değilim, İslam'la ilgim yok.

Muhammed'in p*rno izlemeyi yasakladığını sanmıyorum.
Muhammed değil TANRI yasaklıyor.
Bu videoya bakarsanız demek istediğimi anlayacaksınız. Ya kafayı yiyeceğim, bir insanın IQ'su nasıl bu kadar düşük olabilir? Kaba tabirle nasıl bu kadar aptal olabilir? 300 bin beğeni, 10 bin tane hatırlatın diye yorum.
Hadi video diyelim doğru, hiç affedilmeyeceğin bir suç işliyorsun ama birine hatırlatınca affediliyorsun, tamamen saçma değil mi? Böyle şeyleri görünce ben de kendimi Albert Einstein sanıyorum. Hadi onu da geçtim bu neden suç olsun? Yanlış olan bir şeyi yapma hormonuna sahip olmamız ve bunu yapınca ceza almamızı da mı sorgulayamıyorlar bu insanlar?
Kuvvetle muhtemel o içeriği yapan da inanmıyordur.

Tipik AKP seçmenlerinin ve siyasal İslam'cı yobazların favori içeriklerinden, ya o tayfa izliyor ya da yaşı küçük olan kişiler. Bu ülkede bu zihniyetlerden dolayı bir adım öteye gidemiyoruz maalesef, sayfaya da baktığımda fesli deli sevdalısı olduğunu gördüm, tek tavsiyem basın engeli geçin. Atatürk düşmanı Arap taparlar hepsi, o hesabın sahibinde de onu takip edende de zaten IQ'nun kırıntısı yoktur.