Detaylar
Kim cevapladı?Batarya olarak yetiyor hatta yedek cihaz olarak kullandığım için bazen 2 bazen 3 günde bir şarja takıyorum.
Tasarım benim için pek önemli değil güzel kayda değer yenilik veya özellik var ise ona göre geçmeyi düşünüyorum.iPhone'un herhangi bir modelinin bir üstünü beklemek saçma bence, he kameranın yerleri hoşuna gitmezse beklersin.
- Makaleler
- 43
iPhone 16 Pro beklenir. Pro Max için fırıncı küreği gibi elinizin olması lazım.
Daha büyük batarya cazip gelse de dediğiniz gibi boyutu aşırı büyük olması biraz kötü duruyor. Pro'nun boyu tam bana göre, Max büyük kaçıyor.iPhone 16 Pro beklenir. Pro Max için fırıncı küreği gibi elinizin olması lazım.
- Makaleler
- 7
Önceki modellerden daha büyük mü olacakmış Pro Maxler?iPhone 16 Pro beklenir. Pro Max için fırıncı küreği gibi elinizin olması lazım.
İade et S24 Ultra kullaniPhone 15 Pro cihazımı ekranındaki sıkıntı sebebiyle iade edeceğim, sizce iPhone 16 serisini mi beklemeliyim yoksa 15 Pro Max'e mi geçmeliyim?
O var zaten hocam Android olmazsa olmaz
Telefon ablamda ama ikimiz de kullanıyoruz ihtiyaç halinde.
Normalde Pro Max modeller Pro modellerden daha büyük, onu kastetmiş.Önceki modellerden daha büyük mü olacakmış Pro Maxler?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
O zaman sanırım yanlış bir tespit yapmış. Çünkü tam tersine Pro Max eline büyük geliyorsa senin elin küçüktür telefon büyük değildir. Ben rahatlıkla büyük modelleri kullanıyorum kürek gibi ele falan gerek yok.Normalde Pro Max modeller Pro modellerden daha büyük, onu kastetmiş.