İsrail, BM tarafından ilan edilen Rafah'ı vurdu: Dünya ayağa kalktı!

Burger King ve Coca-Cola'nın finansal destek yaptığını sanmıyorum.

İsrail artık terör örgütüdür kim ne derse desin.

Hz.Muhammed (sav) haksızlık karşısında sessiz kalan dilsiz şeytandır der mesela.
Ortada bir haksızlık yok. Filistin dediğiniz ülke adeta bir terör yuvasıydı. En basitinden PKK'ya kamp sağlayıp destek veren onlardı. Yaşattıklarını yaşıyorlar şu anda.

Elbette bebeklerin, çocukların dahil masumların ölümleri adil değil ancak destek verdikleri ve hatta besledikleri terör örgütleri Türkiyedekilerin de dahil milyonlarca kişinin hayatını kararttı.

Bu katliamın karşısında sessiz durmak mümkün değil fakat Filistin'in geçmişte yaptıkları unutulmamalıdır ki: "Karma is a bitch."

Her ne kadar Hamas'ın yaptığı saldırılardan dolayı ilk İsrail'in savaşta haklı olduğunu düşüncem bile, artık bu son olaylardan sonra, çocukların parçalandığı bir yerde ben İsrail gibi bir terörist devletini haklı bulamam bu konuda.

Hamas teröristlerinin yerleşkesi var... BM kampında.. Hamas terörist yerleşkesi.. Birleşmiş Milletler kampında.. Buna ancak gülünür.

Bize ne la araplardan.

Biz Filistinede üzülüyoruz. Lakin artık soydaşlarımız ve dindaşlarımız olan Doğu Türkistanlılarında çektiği acıların görülmesini karşısında durulmasını istiyoruz. Sürekli Filistin'in konuşulması ve Doğu Türkistandan hiç bahsedilmemesi,Filistini savunan kitlenen yobazca akıl dışı davranışları ve söylemleri Filistin meselesini bizim için itici kılmaya başlıyor bir süre sonra.

İfadeler: 29
Çünkü Doğu Türkistan medyaya kapalı güzel kardeşim. Filistin ise medyaya açık, oraya iyi kötü gazeteciler gidebiliyor, durumu gösterebiliyor. Doğu Türkistan'da Filistinde yapılanların bin kat fazlası yapılıyor, fakat orası için bir çözüm yok. Çünkü Çin devleti dışa kapalı bir devlet, orada o zulmün olduğunu kanıtlayamazsınız maalesef, hatta birkaç çakma gazeteci alıp, Türkistanı gösterip bakın biz hiçbir şey yapmıyoruz diyebilirler. Bu işlerin çok kolay olduğunu mu sanıyorsunuz? Filistinin kurtulması, D.Türkistanın kurtulmasından daha olası. Keşke ikisi de zulüm görmese ama dünya böyle bir yer. Güçlü olmayanı ezerler.

Ek bilgi: Doğu Türkistanlılar Türk oldukları için değil, Allaha inandıkları için öldürülüyorlar. Oradaki katliamın sebebi, Filistin ile aynı. Irk değil din.

Dostum, akıl dışı ve agresif bir dille Filistin'i destekleyen kişiler olabilir. Tek bu durumda da değil. Dünya'daki herhangi bir X konuda, tartışmaya kapalı şekilde, illa ki aşırılık ve fenalık yapan kişiler olacaktır. Bu kişilere odaklanıp kendi bilişsel yapımızı bırakmamalıyız. Kendi hattımızı çizip beyanda bulunmalıyız -akla göre.

Eğer kişilere bakacak olursak benim dinden çıkmam lazım. Ama kendi aklım var ve kendi kendimi yönlendirebiliyorum. Başkalarını beni etkilemesine izin vermiyorum.

Diğer taraftan... Doğu Türkistan bambaşka bir mesele. Bekir Develi gibi kişiler Filistin yanında Doğu Türkistan'dan da bahsediyor.

Buyur:

Ama yukarıda arkadaşın da bahsettiği üzere, Doğu Türkistan çok başka mesele, çünkü söz konusu ülke Çin. Çin... Hani elden bir şey gelmiyor. Adamlar dış dünyaya kapalı bir ülke.

Neden boykot etmiyorsun diye linçlemem tabii ki o senin ahlaki ve insanlık algına kalmış bir durum.
Ama boykot edene de "ya mal mısınızzz brooo" gibi bir yaklaşımda bulunursan af etmezler.

Her markaya İsrail'in diyen var Eti'ye bile İsrail'in damgası vurmuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…