Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İsrail Dışişleri Bakanı (Erdoğan'a): Sonun Saddam gibi olur
Dusunmuyor, Erdogan araciligiyla ulkeyi bolduklerinde eline gececek olan topraklarimizi dogal su kaynaklarimizi falan dusunuyor muhtemelen. Bu yuzden Erdoganin degnegini tutuyor.
Bu farklı bir konu. Ama Erdoğan'ın İsrail ile öyle bir gizli ittifakı olduğunu şahsen düşünmüyorum.
Siyaset, politika vs. uzak olduğum şeyler. Ama "Erdoğan siyonist, Erdoğan yahudi vs." bana pek mantıklı gelmiyor.
Bu farklı bir konu. Ama Erdoğan'ın İsrail ile öyle bir gizli ittifakı olduğunu şahsen düşünmüyorum.
Siyaset, politika vs. uzak olduğum şeyler. Ama "Erdoğan siyonist, Erdoğan yahudi vs." bana pek mantıklı gelmiyor.
AKP'nin kurucularinin arasinda İsrail'in topraklarini satin alan Rotschild ailesinin banka ortaklari var. Basindan beri Erdoğan İsrail gudumundeydi, Müslüman aleminin ortasina atilmis bir ajandir kendisi. Hala fark edemeyenler de cok şey kacirmis gercekten. Zaten İsrail'e savasta kullanilmak uzere erzak ve enerji lojistigini yapan kendi oglu ve yandaslariydi. Her şey bu kadar net iken bazi seyleri kabul etmek neden bu kadar zor bilmiyorum. Ayrica kendisi yahudi ustun cesaret odulu almis nadir kisilerden.
Yok artik daha neler. Sen Erdoğan'a oy verenler cok sevdiginden mi veriyor saniyorsun? Islerine geliyor o yuzden veriyorlar. Bunlar ulkelerini bir torba komure, makarnaya satmis adamlar. Bir de Erdoğan icin cikip savasacaklarini dusunuyorsun oyle mi? Cahil kurnazi bunlarin hepsi, kendilerine faydasi olmayan caminin imami bile umurlarinda olmaz. Erdoğan simdi halki kandirip aldigi o mega yetkileri iade etme derdinde cunku biliyor ki yarin Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı oldugunda o yetkileri bir tarafina monte edecek. Son cirpinislari bunlar Erdoğan'in, saniyor ki sagda solda can dostu İsrail'e sallarsa bu duyardan etkilenen cahil secmeni tekrar gaza gelip onu destekleyecek. Ucuz basit ise yaramaz numaralar bunlar. Butun Türkiye Tayyip Erdoğan'in nasıl bir yalanci nasıl bir ciftyuzlu oldugunu coktan anladi. Tabii bu eski secmeninin umurunda mi? Tabii ki hayir. Onlar ceplerine girmeyen paranin derdindeler. O yillarca Tayyip'in diline pelesenk olan turban var ya? Teklif et bakalim Türkiye'deki butun turbanlilara size 100 bin dolar vereceğim ama omrunuz boyunca turban takmayacaksiniz diye. Bak sokakta bir tane turbanli kalıyor mu? Bos tencerenin deviremeyecegi hukumet yoktur.
Teklif et bakalim Türkiye'deki butun turbanlilara size 100 bin dolar vereceğim ama omrunuz boyunca turban takmayacaksiniz diye. Bak sokakta bir tane turbanli kalıyor mu? Bos tencerenin deviremeyecegi hukumet yoktur.
Diğer dediklerine katılıyorum ama buna katılmıyorum. Dostum sana ne taktıkları türbandan? Konu ayrıca nasıl türbana geldi? Ayrıca kimseyi parayla satın alamazsın, anladın mı? Benim Annem'e değil 100.000 dolar 500.000 Dolar'da versen o türbanı çıkarmaz. Kendi zihniyetini başkalarına yükleme.