Noktalama işaretlerinin hatalı yazımı
Hayatımda yediğim en saçma 2 uyarıyı göstermek isterim.İlki soru sahibine nükteli şekilde nasıl monitöre süspansiyon yağı bulaştırdığını sordum ve oda cevap verdi ardından "gereksiz mesaj" uyarısı aldım (konuyla alakasız yazmamın sebebi bir çözüm olmadığı için,zaten geriye kalanların hepsi aynı çözümü önermişti).Görebileceğiniz gibi kendisi cevap vermiş yani rahatsız olduğunu düşünmüyorum ,konu altında %1 bile sapma olmadan mesaj atamıyacaksak soru sorup çıkacağımız bir yere dönüşecek zamanla burası.Zaten benim dışımdaki tüm yorumlar benzer önerileri vermişti.Moderatörlerin kafasına göre kullandığı saçma sapan bir kural gereksiz mesaj.
2. Kural ise görüp görebileceğiniz en deli saçması,fotoğraf yeterli olacaktır.
Yine boşluktan uyarı almışız iyi mi?
2. Kural ise görüp görebileceğiniz en deli saçması,fotoğraf yeterli olacaktır.
Hayatımda yediğim en saçma 2 uyarıyı göstermek isterim. İlki soru sahibine nükteli şekilde nasıl monitöre süspansiyon yağı bulaştırdığını sordum ve oda cevap verdi ardından "gereksiz mesaj" uyarısı aldım (konuyla alakasız yazmamın sebebi bir çözüm olmadığı için, zaten geriye kalanların hepsi aynı çözümü önermişti).Görebileceğiniz gibi kendisi cevap vermiş yani rahatsız olduğunu düşünmüyorum, konu altında %1 bile sapma olmadan mesaj atamayacaksak soru sorup çıkacağımız bir yere dönüşecek zamanla burası. Zaten benim dışımdaki tüm yorumlar benzer önerileri vermişti. Moderatörlerin kafasına göre kullandığı saçma sapan bir kural gereksiz mesaj.
2. Kural ise görüp görebileceğiniz en deli saçması, fotoğraf yeterli olacaktır.
Yine boşluktan uyarı almışız iyi mi?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: