Kilo verme ne zaman başlar?

Muse

Uzman
Spora başlayalı 10 gün oldu. Spordan önce ve sonra tartılıyorum, hep aynı kilolar çıkıyor tartıda. Spor sonrasında 1 kg eksik çıkıyor ertesi gün aynı kg da oluyorum. Beslenmeye de dikkat ediyorum. 2. hafta yağdan vermeye başlar mıyım?

Son düzenleme:
Hangi spor? Düz fitness ise kilo vermen uzun sürer zaten.

Hangi spor? Düz fitness ise kilo vermen uzun sürer zaten.
Kardiyo ve fitness.

Pazartesi gününden pazartesi gününe tartıl. Yağdan vermek için rahat bir şekilde 3-4 haftan var. Bende o dönemlerden geçtim. İlk zamanlar ödem atacaksın. Dakika başı tartılma.

Ben 15 yaşındayken 30 kg vermiştim ama o deneyimimi unuttum çok zaman geçti. Artık sabredeceğiz yapacak bir şey yok.

Bu arada ilk mesaj yanlış olmuş spora başlayalı 10 gün oldu .

Kardiyo ve fitness.
Sürekli sürekli tartılırsan asla zayıflamıyor gibi hissedersin. 2-3 günde bir tartıl ve kardiyonu ne olursa olsun atlama. Olabildiğince de kendini zorlamaya çalış kardiyo yaparken.

Sürekli sürekli tartılırsan asla zayıflamıyor gibi hissedersin. 2-3 günde bir tartıl ve kardiyonu ne olursa olsun atlama. Olabildiğince de kendini zorlamaya çalış kardiyo yaparken.

Yatay ve dikey bisiklet ve yürüyüş bandı kullanıyorum her biri için 40 dk yeterli mi?

Yatay ve dikey bisiklet ve yürüyüş bandı kullanıyorum her biri için 40 dk yeterli mi?
Hocam benim yobazlığıma verin ama ben kardiyo deyince çıkıp koşmaktan başka bir şey yapılamazmış gibi hissediyorum. Yavaş tempo 7-8 kilometre koşudan aldığım keyfi başka hiçbir şey vermiyor bana.

Estağfurlah ben 138 kiloyum koşmam imkansız ondan yavaş takılıyorum şimdilik

Son durum nedir hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…