?

• Saygı duyuyorum

• Saygı duymuyorum

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tarihi ve bilimi bilmemeniz acınası, tarihte hangi ibneyi baş üstünde tutmuşlar?
Sadece şu Bilim lafına takıldım.

Doğada eşcinsellik yok demişsiniz, araştırma yapmamışsınız. Bu çok belli oluyor.

Önüme çıkan ilk 2 kaynak bunları söylerken gelip burada kendi bildiğinizi yazıp üste çıkmaya çalışmanız da çok komik. İnsanların yatak odasında ne yaşadığını düşünüp bundan iğrenmek bence bir hastalık. En yakın zamanda bir psikiyatriste gitmenizi öneririm.

Son düzenleme:
Boş muhabbet, kim neyse odur. Kimseyi sen şusun sen busun diye yargılayarak bir yere varamazsınız velakin ben de LGBT'yi bir örgüt veya bir düşünce veya bir hayat amacı olarak görüp tek vasfı LGBT destekçisi veya bireyi olmak olan insanları desteklemiyorum. İşinde gücünde, eğitimli, yeterli donanıma sahip ve LGBT bireyi olduğu halde bunu ön plana çıkarmayan kişilere saygım sonsuz.

Saygı duyuyorum herkes istediği cinsel kimliği yaşamakta özgür, LGB kısmına kadar saygım var Transları ve daha sonrasını desteklemiyorum.

Konun altına 11-12 yaş ailesinden gördüklerini söyleyenler toplanmış bu arada komik.

Binlerce yıllık tarihi ve bilimi reddedenin profili şaşırtmadı Osmanlı’da oğlancılık hakkında doğa kısmında ise hayvanlarda eşcinsel davranışlar hakkında hiç bir bilgisi yok.
İslam bilimden üstündür. LGBT insanın fıtratına, yaratılışına terstir. Devletler için kötüdür. Aktif nüfusu azaltır.

Problem? Saygı istiyor ama saygı duymuyor. :rofl:

İnsanların eş cinsel olmasına karşı nasıl bir tutum sergiliyorsunuz?
Dinle alakası yok aslında. Ahlaki olan her insan nefret eder lgbt'den.

Bu arada bazı hayvanlarda eşcinsellik var diyenler, hayvanlar kıyafet giymez, lavabosunu açıkça yapar. Hayvan ile insanı bir tutmayın. Tutuyorsanız ikisini birbirine eşit görüyorsunuz demektir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.