Yalan değil siyasetteki en büyük rakibi CHP, eşcinsellerin güveni için LGBT'yi destekliyor. Baktığımız zaman AK Parti ile aynı düşünceye çıkmış oluyoruz. Tabi Yeniden Refah Partisi de buna katı şekilde bakıyor. Öte yandan sosyal mecrada "gay", "lezbiyen" gibi giyinirseniz yargılanırsınız iddiaları var fakat ülkemiz henüz o kadar katı bir yere gelmiş değil.
Siyasete girmek istemiyorum ama girersem hem siteden banlanırım hem de çok üzülürsün. (Gözün açılırsa.) Fikirlerin siyasi partiye mi bağlı?

Turkiye'deki kafa sadece var ya da yok olarak calisiyor. Birini "bir" konuda destekliyor ama her konuda desteklemiyor olabilecegini insanlar anlamiyorlar.

Şunu söylüyorsun değil mi? (X'deki tecrübelerimdir.)

AKP'li değilsen CHP'lisin.
CHP'liysen islam düşmanısın.
CHP'li değilsen AKP'lisin.
Filistin desteklemiyorsan kesin İsrail destekliyorsun.
İsrail destekliyorsan Filistin karşıtısın.
Müslüman isen Atatürk düşmanısın. (Bu arada Atatürk'ün islama saygısı vardı haberiniz olsun.)
Müslüman isen Hristiyan değilsin.
Müslüman değilsen Hristiyansın. Crismıs mırismıs Cristiano Ronaldo takılıyorsun.

Cümlelerin sonuna (Kesin) parantezi eklenebilir.

Yalan değil siyasetteki en büyük rakibi CHP, eşcinsellerin güveni için LGBT'yi destekliyor.
CHP, LGBT’yi kesinlikle desteklemiyor. Partinin hiçbir yerinde böyle bir yazı yok. Bunu nereden çıkardınız? CHP, özgürlüğü destekliyor. Özgür insan da istediği takdirde kız kıza yatabilir veya odada 100 kişiyle aynı anda yatabilir. Bize ne? Yüksek lisans okuyan Fransız ve Alman lezbiyen bir çift tanıyorum. CERN için iş başvurusu yapacaklardı. Apple CEO’su Tim Cook da gay. Bu arkadaşlar şimdi LGBT üyesi diye toplumdan dışlayalım mı? Şurada özgürlük düşmanları CERN binasına girse daha girişteki heykelin üzerinde yazan formülleri anlamaz. Saçma sapan işlerle uğraşıyorlar eğitim almak yerine.

CHP, LGBT’yi kesinlikle desteklemiyor. Bunu nereden çıkardınız? CHP, özgürlüğü destekliyor. Özgür insan da istediği takdirde kız kıza yatabilir veya odada 100 kişiyle aynı anda yatabilir. Bize ne? Yüksek lisans okuyan Fransız ve Alman lezbiyen bir çift tanıyorum. CERN için iş başvurusu yapacaklardı. Apple CEO’su Tim Cook da gay. Bu arkadaşlar şimdi LGBT üyesi diye toplumdan dışlayalım mı? Şurada özgürlük düşmanları CERN binasına girse daha girişteki heykelin üzerinde yazan formülleri anlamaz.
LGBT başka, eşcinsellik başka, özgürlük bambaşka. CHP LGBT yürüyüşüne özgürlük diyorsa o zaman terör örgütleri de yürüyüş yapabilir demek.

Ne olduğunu incelediniz mi? Lezbiyen, gay, biseksüel ve transeksüel kısaltması. Ne hakkında konuştuğunuzu bile bilmiyorsunuz.
CHP LGBT yürüyüşüne özgürlük diyorsa o zaman terör örgütleri de yürüyüş yapabilir demek.
Suç oluşturmayacak şekilde herkesin kendini ifade etme hakkı var. Gidip Kürdistan kurmak isterseler tabii ki yürüyüş yapamazlar ama yumurta fiyatları için eylem yapma hakları var. Tabii ki tutuklanmalarını sağlayacak bir eylemde bulunduysalar zaten dışarıda bulunamazlar.

CHP, LGBT’yi kesinlikle desteklemiyor. Partinin hiçbir yerinde böyle bir yazı yok. Bunu nereden çıkardınız? CHP, özgürlüğü destekliyor. Özgür insan da istediği takdirde kız kıza yatabilir veya odada 100 kişiyle aynı anda yatabilir. Bize ne? Yüksek lisans okuyan Fransız ve Alman lezbiyen bir çift tanıyorum. CERN için iş başvurusu yapacaklardı. Apple CEO’su Tim Cook da gay. Bu arkadaşlar şimdi LGBT üyesi diye toplumdan dışlayalım mı? Şurada özgürlük düşmanları CERN binasına girse daha girişteki heykelin üzerinde yazan formülleri anlamaz. Saçma sapan işlerle uğraşıyorlar eğitim almak yerine.
Bir insanin LGBT birey olmasi ille de birileriyle yatmasi anlamina gelmiyor. Bir bankaci arkadasim var, adam gay. Bilgisayarinda sorun varmis, evine davet etti. Annesi ile birlikte yasiyorlarmis. Annesi beni gorunce once "sevgilisi" sandi. "Daha once hic sevgilis olmamisti, ilk defa biriyle tanisiyorum" dedi kadincagiz yalniz kaldigimizda utanarak. Bende adabiyla anlattim oyle olmadigini. Adam gay ama hayatinda kimse ile birlikte olmamis. Olmayi dusundugunu de sanmiyırum. Kendi bilir tabii.

Ne olduğunu incelediniz mi? Lezbiyen, gay, biseksüel ve transeksüel kısaltması. Ne hakkında konuştuğunuzu bile bilmiyorsunuz.

Suç oluşturmayacak şekilde herkesin kendini ifade etme hakkı var. Gidip Kürdistan kurmak isterseler tabii ki yürüyüş yapamazlar ama yumurta fiyatları için eylem yapma hakları var. Tabii ki tutuklanmalarını sağlayacak bir eylemde bulunduysalar zaten dışarıda bulunamazlar.
LGBT bir örgüttür. eşcinsellik ise bir cinsel yaklaşımdır. Ne hakkında konuştuğumu biliyorum. Konuyu baştan aşağı tekrar okursanız anlarsınız.