Mesane'de nefes alınca ve işeyince aşırı ağrı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Sperm, testislerden penise gelirken mesaneye de uğruyor. O yüzden mesanede ağrı olabilir. Şimdi tekrar mastürbasyon yap ve tam boşal. Nasıl mastürbasyon yapıyorsun?
Bazen sürtünerek, bazen normal şekilde.

Sürtünerek yapınca daha çok zevk veriyor, bu yüzden dün öyle yaptım

Bazen sürtünerek, bazen normal şekilde.

Sürtünerek yapınca daha çok zevk veriyor, bu yüzden dün öyle yaptım
Sürtünerek yapmak çok sağlıksız bir yöntem. Penisi zorluyorsun çünkü. Boşalmayı da engeller bazen. Normal yolla kayganlaştırıcı kullanarak yapmanı tavsiye ederim. Sabun falan kullanma.

Sürtünerek yapmak çok sağlıksız bir yöntem. Penisi zorluyorsun çünkü. Boşalmayı da engeller bazen. Normal yolla kayganlaştırıcı kullanarak yapmanı tavsiye ederim. Sabun falan kullanma.
Ben hiç bir şey kullanmıyorum

O da sağlıksız. Peniste yaralara bile yol açabilir. Kayganlaştırıcı ve normal yollarla mastürbasyon yap. Tam boşal.
Aileme "ben mastürbasyon yapıyorum, bana kayganlaştırıcı lazım" diyemem herhalde. Nasıl olacak?

İfadeler: 199
Aileme "ben mastürbasyon yapıyorum, bana kayganlaştırıcı lazım" diyemem herhalde. Nasıl olacak?
Hafta içi harçlıkları biriktir. Sonra markete git durex marka kayganlaştırıcı al. Odana bir yere sakla.

İfadeler: 199
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…