Mesane'de nefes alınca ve işeyince aşırı ağrı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Haklısın hocam. Ve bu tarz durumlarda ne olursa olsun, üroloğa görünmenizde fayda var.
Ayıp değil hocam aslında. Sadece günümüzde bazı cahil insanlar bilmeden ayıp olarak nitelendiriyor. Cinsellik de hayatımızın bir parçası en nihayetinde. Yani garip karşılanılacak bir durum yok ortada. O nedenle içiniz rahat olsun.

Bazen doktora gitmek, konu açmaktan çok daha hayırlı olur.

Hiç durmayın alın bir randevu görünün. Ne küçük hastalıklar, büyük hastalıkları getiriyor bilemeyiz.

Ya buranın bilmedikleri şey üstüne yorumları ne kadar fazla. Böyle şeyler yasaklansın. Hocam anamnezinde üreterit gibi gözüküyor. Dahiliyeden veya ürolojiden randevu al git. Mastürbasyonluk bir şey değil yani.

Gördüğünüz gibi klavye doktorumuz gelip teşhisi koydu arkadaşlar.
Bilgi paylasimlari yapıldı, en nihayetinde herkes urologa yonlendirdi.
Sağa sola salça olup "yasaklansin" tayfanın da yorumları da benim canımı sıkmaya başladı ne yapacağız?

Mesela yanlış bilgiler verip insanları zehirlemeyi bırakabilirsin.

Mesela yanlış bilgiler verip insanları zehirlemeyi bırakabilirsin.
Verdiğim yanlış bilgiyi doğrusuyla değiştirebilirsin, bilgilerinden faydalanmak isterim, bekliyorum.

Şu ağrı böyle sanki nasıl desem bıçak saplanır gibi miydi? Yani her defasında sanki ağrı daha da çoğalıyormuş gibi falan.

Ağrı bildiğin saniye saniye artıyor, feci bir ağrıydı ama bendeki 2 defa oldu ama geçti kendi kendine.

Nasıl olsa yılda 1-2 defa oluyor deyip atma köşeye. Git en kısa zamanda.

Geçmiş olsun.

Verdiğim yanlış bilgimi doğrusuyla değiştirebilirsin, bekliyorum.

1) kola gibi içecekler sonrasında sperm etkilenmez testis kan bariyeri var zaten.
2) eğer enfeksiyonsa orşit gibi mastürbasyon ile ağrır doğru ama geçmez antibiyotik kullanılması lazım. Zaten acil bir durum. Testisleri kaybetmek istemiyorsa tabii.
3) yalnızca enfeksiyon değil malignite(kanser) durumlarında da ağrır.
4) üreter enfeksiyonu olursa belden başlayıp penis ucuna yayılan bir ağrı olur. Nefropati gelişmemesi açısından yine ürolojinin görmesi gereken bir durum.

Daha ister misin?

Evet aynısı, işedikçe de artıyor. Daha demin yine işedim (çok fazla tuvaletim gelmeye başladı) bu kez daha az ağrıdı çünkü hafifti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…