Arkadaşlar iyi günler. Aracımı değişensiz, boyasız olarak almıştım. Exper raporları mevcut, ben almadan tam 1 yıl önce yapılmış bir Exper. Farların sararmasından dolayı da yan sanayi dahi olsa 1 yılda bu kadar aşırı sararmaz deyip Exper yaptırmadım. Kaputu ise sadece bakımdan bakıma açıyorum. Geçen gün aracı birkaç hafta kullanmadığımdan ötürü aküsü bitmiş, ben de kaputu açıp akünün modeline bakıyordum ki gözüm civatalara kaydı. Boyası atmış gibi geldi. Çamurluğun iç grenajlarına baktım, mat aracın gövde renginde boya çıktı. Kaputta da böyle, diğer çamurlukta da aynı şekil. Fotoğrafları atacağım.
Sormak istediğim, acaba zamanla bu vidalar kaput altında sıcaklıktan boyasını atar mı? Çünkü sadece vidalar değil bazı yerlerde de boya atması olmuş, fotoğraflarda belli oluyor.
Araç 2009 model Mitsubishi Lancer Japon grubunun boya kısmı zayıf oluyor biraz ondan mıdır acaba?
Zaten parça hiç değişmediyse 2009 yılından beri bu civatalar boyasını atar mı?
Sormak istediğim, acaba zamanla bu vidalar kaput altında sıcaklıktan boyasını atar mı? Çünkü sadece vidalar değil bazı yerlerde de boya atması olmuş, fotoğraflarda belli oluyor.
Araç 2009 model Mitsubishi Lancer Japon grubunun boya kısmı zayıf oluyor biraz ondan mıdır acaba?
Zaten parça hiç değişmediyse 2009 yılından beri bu civatalar boyasını atar mı?