Apateist bakış açısı iyidir bence. Çok sebep arama, yaşamaya devam et. Tavsiyem budur. Ne kadar düşünürsen düşün hiçbir şey değişmeyecek çünkü. Hayatının değeri 1 olmasından kaynaklı. Çöpe atmak enayilik olur gibi.
Kendine hedef koymalısın. En iyisini yapmaya çalışmalısın ancak öyle kurtulabilirsin. O da bu ülkede zamana bağlı. Sabırlı olmayı da gerektiriyor. Ek olarak da önerim sevdiğin işi yap hayallerini gerçekleştir. Ancak o zaman az da olsa anlam katmış olursun. Benim hayatım inanılmaz zor geçiyor ama sırf hayallerim için yaşıyorum.
Herkesin kendi nedeni var. Çoğu kişi için belki bir amaç olmayabilir ama benim için sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu olmak yeterli. İnsan olarak ömrümüz çok kısa her andan zevk alabilmek en önemlisi bence.
Dediğim gibi ne kadar sorgularsan sorgula, okursan oku, düşünürsen düşün, belirli şeyler inançtan öteye gidemiyor. Çünkü sadece sen değil dünyadaki kimse bilmiyor, sadece inanıyorlar. Kendi anlamını kendin yarat ve yalnızca kendine inan.
Kendine hedef koymalısın. En iyisini yapmaya çalışmalısın ancak öyle kurtulabilirsin. O da bu ülkede zamana bağlı. Sabırlı olmayı da gerektiriyor. Ek olarak da önerim sevdiğin işi yap hayallerini gerçekleştir. Ancak o zaman az da olsa anlam katmış olursun. Benim hayatım inanılmaz zor geçiyor ama sırf hayallerim için yaşıyorum.
Sevdiğin işi yapıyorsan hayallerini gerçekleştirdiysen keyfini çıkarmalısın. İstediğin insanlarla görüşür veya görüşmezsin. İyi yaşamayı bilmek de gerekiyor.
Yerimde sayıyorum, ağır depresyondayım ama sırf mutsuz ve başarısızım diye kafama sıkıp intihar edecek kadar yıkık değilim.
Bir kere yaşıyoruz sonuçta.