Opel Mokka-e 2023'te CarPlay'e bağlanılamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YASEDEM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 103
  • Etiketler Etiketler
    2023 opel

YASEDEM

Uzman
Makaleler
1
Yer
Moderatör Konsolosluğu'nun biraz arkası
Merhaba,

Uzun yola gideceğim için CarPlay'in haritasını kullanmak istiyorum çünkü arabanınki rezalet. Sanırım kablosuz desteklemiyor, bu yüzden kablo ile bağlamaya çalışıyorum fakat CarPlay tuşu devre dışı kalıyor veya 1-2 saniye aktifleşip geri devre dışı oluyor. 3 farklı kablo denedim ama olmadı. Bunun bir çözümü var mı? iPhone sürümü iOS 16.5

Hocam hepsini denedim de olmadı marketten çakma da denedim olmadı.

Bir yerde gördüm de aynı paket aynı seri araçların bazısında oluyor bazısında olmuyormuş.

Şu şekilde bir sayfa olacak. Üstteki kendi aracım fakat kablolu kullanıyorum, kablosuz bağlayamadım. Alttaki ise arkadaşımın aracı otomatik algılayıp kablosuz olarak bağlanıyordu.

Dosya Ekleri

• IMG_2459.webp
    96,6 KB · Görüntüleme: 10
My Opel kurulu değil onunla alakalı olabilir mi?
Yani pek sanmıyorum, ben arkadaşımın aracını aldığımda da yüklememiştim sadece Bluetooth ve internet paketim açıkken bir şekilde bağladım. Sonrasında aracı her çalıştırdığımda otomatik bağlanıyordu. Hatta araç arkadaşımın olmasına rağmen ikimiz bindiğimizde direkt benimkine bağlanıyordu, beni daha çok benimsemişti herhalde Ama yüklemeyi deneyebilirsiniz. Belki bir faydası dokunabilir. Youtube'da konu ile ilgili videolar izlediniz mi hiç ?

Hocam izledim de aynısını yapmama rağmen olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…