1771584686784.webp
1771584694711.webp
Bu iki kısım Auto kalsın, SD-DD bitenler. tRFC üçünü de 400 olarak değiş, Normal Mode çek.

H-die DR olabilir sendeki, hatırımda değil. Bakmak lazım.

SD ve dd ile bitenler 6 dada boot etmedi 8E çektim boot etti. Çok bir etkisi var mı bu ayarların akıcılığa?

Son ayarlar şimdilik bu şekilde. Valorant'ta antrenman girdim sıkıntı çıkmadı. RAM'lere fan üflemediği için trefi 50000 bıraktım. tRFC 400e çekebilirim. Vddg ve vddp Auto'da. Mem vdd 1.55'te. Değiştirecebileceğim bir şey var mı başka?

Dosya Ekleri

• son.webp
    son.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 40
Son ayarlar şimdilik bu şekilde. Valorant'ta antrenman girdim sıkıntı çıkmadı. RAM'lere fan üflemediği için trefi 50000 bıraktım. tRFC 400e çekebilirim. Vddg ve vddp Auto'da. Mem vdd 1.55'te. Değiştirecebileceğim bir şey var mı başka?

Böyle dursun, hiç elleme. DR ve H-die bozuyor seni. Daha iyisi olur ama daha iyisine gerek yok. Bu kafi gelir.

Merhaba hocam. Kusura bakmayın tekrardan bir sorum olacaktı. Anakartıma AGESA 1.3.0.0 güncellemesi geldi. Şu anda 1.2.0.3G sürümünü kullanıyorum. BIOS'u güncelleyeyim mi yoksa bu sürümde kalayim mi? Herhangi bir performans getirisi olur mu? Şu anda 1.2.0.3G de stabil kullanıyorum stabilitem bozulur mu?

BIOS güncellenirse anakart varsayılan fabrika ayarlarına geri döner. Şimdiki modifiyeli profilinizi kaydedin, güncelleme sonrası tek tek uğraşmak zorunda kalmayın.