lupasfavorite

Üyecik
Öncelikle selam, saçma sapan bir durumun içindeyim. Yeni aldığım Corsair Nautilus 360RGB üründe fabrikasyon hatalı bir vida (AM5 standoff) çıktı yuvanın içinde dönmüyor, yani hatalı ürün. Penta'yı arıyorum, durumu anlatıyorum; bana ”yedek parça temin hizmetimiz yok”diyorlar. Mail atıyorum;"parça elimizde yok, birkaç hafta sonra tekrar sorarsın" diyorlar.

Arkadaş, bu yedek parça talebi değil ki? Ürün hatalı gelmiş işte. Bu parça yüzünden sistemim öylece yatıyor, kasayı kurup kullanamıyorum. Şaka gibi gerçekten.

Bir de "gönder bakalım" diyorlar ama net bir değişim garantisi de vermiyorlar. Şimdi ben bu ürünü kargolayıp haftalarca ne olacağı belli olmayan bir sürecin içine neden gireyim? Hem parça yok diyorsun hem ürünü gönder diyorsun.

Penta'dan servis hizmeti alıp bu tarz "parça yok" bahanesiyle karşılaşan var mı? Ne yapmam lazım?

IMG_9978.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında olay parça olmaması değil, o kutuyu açıp içinden sana bir vida verememeleri. Çünkü o kutuyu açarlarsa o set "bozulmuş" sayılıyor ve Corsair’e iade edemiyorlar.

Ürünü gönderdiğinde 20 iş günü yasal süreleri başlıyor. Ürünü rafa kaldırıp parça bekliyoruz diyecekler. Parça gelmezse (ki gelmeyecek, çünkü vida tek başına gelmez) en sonunda değişim/iade raporu verip seni aldığın yere postalayacaklar. Corsair’in global sitesinden ticket aç.

Aslında olay parça olmaması değil, o kutuyu açıp içinden sana bir vida verememeleri. Çünkü o kutuyu açarlarsa o set "bozulmuş" sayılıyor ve Corsair’e iade edemiyorlar.

Ürünü gönderdiğinde 20 iş günü yasal süreleri başlıyor. Ürünü rafa kaldırıp parça bekliyoruz diyecekler. Parça gelmezse (ki gelmeyecek, çünkü vida tek başına gelmez) en sonunda değişim/iade raporu verip seni aldığın yere postalayacaklar. Corsair’in global sitesinden ticket aç.
Hocam ticket açtım Türkiye’ye gönderim yapamadıklarını distribütörden iade ya da değişim talep etmemi söylediler uzun sürecek ama başka çare kalmadı.