- Makaleler
- 1
Sana ekstra Training ayarı vereyim, EXPO üzerine onu da uygularsın, manuel tune'lamak istersen ayrı konu açarsın, burada olursam yardımcı olurum, benim dışımda da yardımcı olacak kişiler var:
Advanced-AMD Overclocking-DDR Options-Nitro Settings Nitro-Enable Robust Training-Enable RX-TX Burst Length-8x/8x
Bu şekilde RAM eğitim için kullanırsın bu ayarı ekstra, fayda ediyor @Dwit
A ya da M Die ayırt edemezsen, programda N/A şeklinde yazarsa onun yöntemini de söyledim. Ama A-Die diye biliyorum o modeli, kendin bu şekilde kontrolünü sağlarsın.
Nebi de zaten hazırlamış bak güncel halini, bunlar da halen geçerli, güncellemiş geçen.
Advanced-AMD Overclocking-DDR Options-Nitro Settings Nitro-Enable Robust Training-Enable RX-TX Burst Length-8x/8x
Bu şekilde RAM eğitim için kullanırsın bu ayarı ekstra, fayda ediyor @Dwit
A ya da M Die ayırt edemezsen, programda N/A şeklinde yazarsa onun yöntemini de söyledim. Ama A-Die diye biliyorum o modeli, kendin bu şekilde kontrolünü sağlarsın.
EXPO aç önce, bu verdiğim Nitro ayarlarını da üstüne yaz, save & exit yap, sonrasında tRFC1 390 dene 6000'de, eğer açılırsa A-Die olduğu kesinleşir, sonrasında bunların üstüne DRAM Timings kısmından zaman yazacaksın, ben sana atarım onları ZenTimings üstünden 6000 CL30 için.Hynix A-die yazıyordu ama yine de yaparım hocam dediklerinizi ekstra bir şey soracağım EXPO hazır ayarları degilde kendi ayarlarımı yapsam çok mu ugraştırır daha iyi zamanlama elde etmek için.
Nebi de zaten hazırlamış bak güncel halini, bunlar da halen geçerli, güncellemiş geçen.