- Makaleler
- 1
Boot deneyin, bakalım mavi verecek mi? Memory Context ve Power Down kapalı kalsın.
Boot deneyin, bakalım mavi verecek mi? Memory context ve Power down kapalı kalsın.
Yok vermiyor siyah ekranda kaldı yüklemiyor az önce ayarlar yapılıyken PC açıldı ama nasıl oldu.
Onu @MSI Türkiye sormak lazım.
MSI ben çözmeyi başaramadım henüz, forumdaki MSI'ci arkadaşlardan destek almak lazım. Akıl sır ermiyor bu tarz durumlarda.
Bütçe varsa şu kartı çekin, boş yere canınız sıkılmasın:
MSI ben çözmeyi başaramadım henüz, forumdaki MSI'ci arkadaşlardan destek almak lazım. Akıl sır ermiyor bu tarz durumlarda.
Normalde bu PC orijinalimde Gigabyte anakartı vardı gittim 300 TL eklettim MSI daha iyi markadır diye MSI anakartı seçtiö keşke seçmeseydim kafama tükiereyim.
Gigabyte kalsa da aynı sorun olurdu, B650M-R ya da B850M-K minimum tercih etmen gereken şu anda. B650M-R tedavülden kalktı, sadece hazır sistemciler kullanıyor. B850M-K altını tercih etmeyin, B850M-K tatmin eder.
Tamam resetlemiş geç açıldıJbat pinini buldum tornavida ile değdirdim resetlemedi ya.
Sende anakart şüpheli, 5 para etmez bu kart özelinde. B850M-K geçtiğinde sorunlar düzelecektir.
Jbat pinini buldum tornavida ile değdirdim resetlemedi ya.
Gigabyte kalsa da aynı sorun olurdu, B650M-R ya da B850M-K minimum tercih etmen gereken şu anda. B650M-R tedavülden kalktı, sadece hazır sistemciler kullanıyor. B850M-K altını tercih etmeyin, B850M-K tatmin eder.