Yok vermiyor siyah ekranda kaldı yüklemiyor az önce ayarlar yapılıyken PC açıldı ama nasıl oldu.

Onu @MSI Türkiye sormak lazım. :)

MSI ben çözmeyi başaramadım henüz, forumdaki MSI'ci arkadaşlardan destek almak lazım. Akıl sır ermiyor bu tarz durumlarda.

Bütçe varsa şu kartı çekin, boş yere canınız sıkılmasın:

MSI ben çözmeyi başaramadım henüz, forumdaki MSI'ci arkadaşlardan destek almak lazım. Akıl sır ermiyor bu tarz durumlarda.

En son X3D işlemci alacakm anakarta değişmem lazım diye almadım geçen sefer onu değişince kasa küçük kalıyor anakarta kasada değişmem lazım ve Power'da yetersiz kalıyor diyordu yapay zeka almadım😅

@UmutEros Bank Swap Mode ayarını Auto bırakıp deneyin bir de. Swap APU veremeyebilir bu kart. Nitro 2-3-1 bakarsın ayrıca. Başka metot yok, açamıyorsa ya IMC ya anakart. Sende anakart şüpheli, 5 para etmez bu kart özelinde. B850M-K geçtiğinde sorunlar düzelecektir.

Normalde bu PC orijinalimde Gigabyte anakartı vardı gittim 300 TL eklettim MSI daha iyi markadır diye MSI anakartı seçtiö keşke seçmeseydim kafama tükiereyim.

Normalde bu PC orijinalimde Gigabyte anakartı vardı gittim 300 TL eklettim MSI daha iyi markadır diye MSI anakartı seçtiö keşke seçmeseydim kafama tükiereyim.

Gigabyte kalsa da aynı sorun olurdu, B650M-R ya da B850M-K minimum tercih etmen gereken şu anda. B650M-R tedavülden kalktı, sadece hazır sistemciler kullanıyor. B850M-K altını tercih etmeyin, B850M-K tatmin eder.

Gigabyte kalsa da aynı sorun olurdu, B650M-R ya da B850M-K minimum tercih etmen gereken şu anda. B650M-R tedavülden kalktı, sadece hazır sistemciler kullanıyor. B850M-K altını tercih etmeyin, B850M-K tatmin eder.

Jbat pinini buldum tornavida ile değdirdim resetlemedi ya.

Jbat pinini buldum tornavida ile değdirdim resetlemedi ya.
Tamam resetlemiş geç açıldı

Başka ayar deniyelim mi yoksa sen kurcalama git başka anakart al öyle mi gel dersin hocam.