XMP 3000 MHz'de bir sorun çıkarmadı ya zaten yeterli. O kadarlık artışın bana bi faydası da olmaz zaten, oyun oynuyorum sadece.Tahnimince Low-Trash B Die. 3400 3600 mhz'a zorlayabilirsiniz bir ihtimal ama çok uzun uğraş gerektirir.
Çok OC'ye elverişli bir chip olduğunu söyleyemem yine de.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Hocam EEEPROM’da söylediğiniz kısım bende çıkmıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 50
Çalıştıramayanlar şu konudaki adımları deneyebilir.Windows 11'de problem çıkarıyordu bu uygulama, test eden var mı?
Rehber: Windows 11'de Thaiphoon Burner kullanmak
Windows 11 kullanıyorken Thaiphoon Burner indirirseniz böyle bir manzara ile karşılaşmanız olası. Peki Thaiphoon Burner Windows 11'de nasıl kullanılır? Thaiphoon Burner programının Freeware versiyonunu buradan indiriyoruz. http://www.softnology.biz/files.html Not: Eğer Windows 11, dosyanın...
RAM'in üzerindeki etikette versiyon numarası yazıyor mu? Ver4.32 yazıyordur muhtemelen. Öyleyse C-Die'dır. OC potansiyeli zayıf. 1-2 tane kaliteli Samsung C-Die versiyonu var ancak sizdeki sanırsam kaliteli olanlardan değil. Bulursam atarım. Bayağı zor bulmuştum çünkü ve kaydetmemişim.Galiba 2 ay arayla almıştım RAM'lerimi, tamamen aynı değerler çıktı ikisinde de:
Eki Görüntüle 2957
Son düzenleme:
ver 4.32 yazıyor birinde, diğerine bakmadım kasanın kapağını sökmeye bilgisayarı kapamaya üşendiğim için. C-die yani. 4.31 olana B-die diyenler var?RAM'in üzerindeki etikette versiyon numarası yazıyor mu?
- Makaleler
- 50
Pardon, yanlış yazmışım. Ver4.32 yazacaktım. Uğraşmaya değmez OC yapmaya. Düzelttim mesajımı.ver 4.32 yazıyor birinde, diğerine bakmadım kasanın kapağını sökmeye bilgisayarı kapamaya üşendiğim için. C-die yani. 4.31 olana B-die diyenler var?
Hocam o rehbere baktım fakat regeditte bende vulnerable kısmı gözükmüyor.Çalıştıramayanlar şu konudaki adımları deneyebilir.
Rehber: Windows 11'de Thaiphoon Burner kullanmak
Windows 11 kullanıyorken Thaiphoon Burner indirirseniz böyle bir manzara ile karşılaşmanız olası. Peki Thaiphoon Burner Windows 11'de nasıl kullanılır? Thaiphoon Burner programının Freeware versiyonunu buradan indiriyoruz. http://www.softnology.biz/files.html Not: Eğer Windows 11, dosyanın...www.technopat.net
RAM'in üzerindeki etikette versiyon numarası yazıyor mu? Ver4.32 yazıyordur muhtemelen. Öyleyse C-Die'dır. OC potansiyeli zayıf. 1-2 tane kaliteli Samsung C-Die versiyonu var ancak sizdeki sanırsam kaliteli olanlardan değil. Bulursam atarım. Bayağı zor bulmuştum çünkü ve kaydetmemişim.
- Makaleler
- 20
DDR5 RAM'leri BIOS ayarlarım yüzünden okuyamıyor sanırsam.
Rehber için teşekkürler ama Windows 11 kısmı eksik. Ben en son Windows 11’de çalıştırmak için bazı güvenlik özelliklerini kapatmıştım.
Henüz desteklemiyordur. Yoksa okunabiliyor. HWInfo ile okumuştum ben.
Recep hocam nolur yardım edin ramlerin çip türünü bir türlü öğrenemedim. Redditte kullandığım ramin b die çipe sahip olduğu yazıyor. Hwinfo ve thaiphoon da gözükmüyor. Windows 10 kullanmama rağmen çalışmıyor thaiphoon.Rehber için teşekkürler ama Windows 11 kısmı eksik. Ben en son Windows 11’de çalıştırmak için bazı güvenlik özelliklerini kapatmıştım.
Henüz desteklemiyordur. Yoksa okunabiliyor. HWInfo ile okumuştum ben.
Yeni konular
-
-
Steam Yaz indirimlerinden 20 dolara kadar oyun önerisi
- Max Caulfield
-
-
-
RX 9070 XT & R5 9600X sistemde Forza Motorsport'da düşük FPS sorunu
- Michael MYERS
-
-