Windows 11'de problem çıkarıyordu bu uygulama, test eden var mı?
Çalıştıramayanlar şu konudaki adımları deneyebilir.

Galiba 2 ay arayla almıştım RAM'lerimi, tamamen aynı değerler çıktı ikisinde de:
Eki Görüntüle 2957
RAM'in üzerindeki etikette versiyon numarası yazıyor mu? Ver4.32 yazıyordur muhtemelen. Öyleyse C-Die'dır. OC potansiyeli zayıf. 1-2 tane kaliteli Samsung C-Die versiyonu var ancak sizdeki sanırsam kaliteli olanlardan değil. Bulursam atarım. Bayağı zor bulmuştum çünkü ve kaydetmemişim.

Son düzenleme:
Çalıştıramayanlar şu konudaki adımları deneyebilir.

RAM'in üzerindeki etikette versiyon numarası yazıyor mu? Ver4.32 yazıyordur muhtemelen. Öyleyse C-Die'dır. OC potansiyeli zayıf. 1-2 tane kaliteli Samsung C-Die versiyonu var ancak sizdeki sanırsam kaliteli olanlardan değil. Bulursam atarım. Bayağı zor bulmuştum çünkü ve kaydetmemişim.
Hocam o rehbere baktım fakat regeditte bende vulnerable kısmı gözükmüyor.

DDR5 RAM'leri BIOS ayarlarım yüzünden okuyamıyor sanırsam.

1703388799237.webp

Rehber için teşekkürler ama Windows 11 kısmı eksik. Ben en son Windows 11’de çalıştırmak için bazı güvenlik özelliklerini kapatmıştım.

Henüz desteklemiyordur. Yoksa okunabiliyor. HWInfo ile okumuştum ben.
Recep hocam nolur yardım edin ramlerin çip türünü bir türlü öğrenemedim. Redditte kullandığım ramin b die çipe sahip olduğu yazıyor. Hwinfo ve thaiphoon da gözükmüyor. Windows 10 kullanmama rağmen çalışmıyor thaiphoon.