Teori üzerinden tartışmaya gerek yok aslında ama neyse. ROG Strix 3080 için max güç kullanımı 380W civarı olması lazım. 470w rakamı nereden çıktı bilmiyorum ama uzun süreli değil anlık görülebilen değerdir 10-20ms spike şeklinde muhtemelen.

2 + 1 kablo da taksan 1 + 1 + 1 de taksan herhangi bir sorun yaşamazsın.

Teori üzerinden tartışmaya gerek yok aslında ama neyse. ROG Strix 3080 için max güç kullanımı 380W civarı olması lazım.
Hayır, 400W ve biraz üstünü tüketebiliyor.
470w rakamı nereden çıktı bilmiyorum ama uzun süreli değil anlık görülebilen değerdir 10-20ms spike şeklinde muhtemelen.
Anlık güç tüketimi olduğu attığım konuda yazıyor . Şu konunun tamamını okursanız da belki faydalı olabilir: ASUS THOR 1000P2 vs ASUS THOR 1200P2

Bahsedilen konunun, şu anki konu içinde yeri de yok zaten.

Son düzenleme:
Çok uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, 3 kablo imkanı varken 2 kablo çekmenin bir anlamı yok.
Kimse olmaz çalışmaz demiyor da gerek yok yani.
adddd.webp

asdd.webp

asd.webp

Çok uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, 3 kablo imkanı varken 2 kablo çekmenin bir anlamı yok.
Kimse olmaz çalışmaz demiyor da gerek yok yani.
Eki Görüntüle 67685
Eki Görüntüle 67686
Anlik 20-30ms power drawdan bahsetmiyoruz, verdigin kaynakta da soyluyor zaten max power consumption 384W diye.

Araştırıp kolayca bulabilirsiniz veya bunun için konu açabilirsiniz. Şahsi ROG RTX 3080 kartım rahatlıkla 400W tüketiyor.
Bir seyi iddia ediyorsan kaynak istendiginde sunman lazim ki inceleyelim, karsi argumanimizi ya da kendi kayanagimizi sunalim ki medeni bir sekilde tartisma donsun. Aratirsan cikar, ben yaptim oldu ile olmuyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör: