Blackraven
Üstün
Toplamda %25 civarı bir komisyon veriliyor. 2. el konusunda lider olan bir firmayı düşününce normal bir kar marjı zaten bu yüzden elin "gavuru" bu tür sistemler yerine Facebook marketplace ya da garage sale tarzı şeyler yapıyor. Ha bu kar marjını tamamen firma gözünden mantıklı olduğunu söylüyorum. Ben kesinlikle %25 komisyon olan bir yerde ürünümü satıp fiyatını öldürmem onun yerine daha uygun komisyonlu muadillerine yönelirim.
Ben daha dün bir ürün sattım koyduğum fiyat ₺700'di ve bana ₺700 ödedi tabii ilanım 2 ay önce falan konmuştu sisteme belki sonradan eklendiğinden dolayı muafımdır.
Edit: Ha şunu söyleyeyim hem alıcıdan komisyon alıp hem de alıcı bozuk olmayan ürünü bozup ya da kendi bozuk ürünü ile değiştirip iade ettiği zaman "biz bir şey yapamayız" demeleri asla kabul edilemez.
Ben daha dün bir ürün sattım koyduğum fiyat ₺700'di ve bana ₺700 ödedi tabii ilanım 2 ay önce falan konmuştu sisteme belki sonradan eklendiğinden dolayı muafımdır.
Edit: Ha şunu söyleyeyim hem alıcıdan komisyon alıp hem de alıcı bozuk olmayan ürünü bozup ya da kendi bozuk ürünü ile değiştirip iade ettiği zaman "biz bir şey yapamayız" demeleri asla kabul edilemez.