A53'ten S25'e kayda değer bir yükseliş olur ancak batarya beklentinize bağlı. S25 bataryası kısıtlı bir ürün. Samsung şartsa S25+'a yönelinebilir. Değilse benzer fiyatlarda Xiaomi 15, Vivo X200 FE, Honor Magic 7 Pro gibi cihazlar mevcut. Kamera ve oyun beklentiniz yoksa orta segment güncel bir telefon da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
A53'ten S25'e kayda değer bir yükseliş olur ancak batarya beklentinize bağlı. S25 bataryası kısıtlı bir ürün.
Güç tasarrufu modunda 7 saat civarı gitse işimi görür. Zaten telefonu aşırı temiz kullanan birisiyim.
Samsung şartsa S25+'a yönelinebilir.
Şart hocam. Mümkünse büyük telefon istemiyorum ve fazla para vermek istemiyorum.
Kamera ve oyun beklentiniz yoksa orta segment güncel bir telefon da bakabilirsiniz.
Almışken uzun ömürlü olsun diyorum.

Güç tasarrufu modunda 7 saat civarı gitse işimi görür. Zaten telefonu aşırı temiz kullanan birisiyim.

Şart hocam. Mümkünse büyük telefon istemiyorum ve fazla para vermek istemiyorum.

Almışken uzun ömürlü olsun diyorum.
O halde S25 mantıklı sizin için. 256 GB depolamaya sahip versiyon daha uzun ömürlü olacaktır.

O halde S25 mantıklı sizin için. 256 GB depolamaya sahip versiyon daha uzun ömürlü olacaktır.
128 yeter diye düşünüyorum.
Screenshot_20250806_091918_Device care(1).webp

Uzun yıllardır kullanıyorum ve genellikle memnunum ama işlemcisi bazen sıkıntı yaptığı için ilk fırsatta değiştirsem mi diye düşünüyorum. S25'e geçmek mantıklı gibi geliyor. Oyun oynamıyorum. Sizce değiştirmem gereksiz mi olur, ne yapmalıyım?

Değiştirmeye gerek yok AI özellikleri için port bir ROM bulabilirsiniz geçmek istiyorsanız da S25 gerçekten ekran olarak bana çok küçük geldi bilmiuorum belki ben büyük ekrana alıştığım içindir ama A54 daha ele oturaklı ve zevkliydi ekran boyutu olarak.
İlla ben geçeceğim diyorsanız ilana koyup satın telefonu çalışırken.

Samsung cihazın hali başka tabii...
Screenshot_2025-08-06-09-39-51-924_com.miui.securitycenter.webp

Ekran süresi önemli değil,ekran küçük olacakmış o zaman gerçekten işinizi görebilir.

One UI 8.5 güncellemesi alacak. https://www.sammobile.com/news/how-many-more-updates-will-galaxy-a53-get/
Uzun yıllardır kullanıyorum ve genellikle memnunum ama işlemcisi bazen sıkıntı yaptığı için ilk fırsatta değiştirsem mi diye düşünüyorum. S25'e geçmek mantıklı gibi geliyor. Oyun oynamıyorum. Sizce değiştirmem gereksiz mi olur, ne yapmalıyım?
Bütçe yetiyorsa geçin.

Son düzenleme:
A53’ün güncelleme desteği bitti, eğer geçmek istiyorsanız ve bütçeniz varsa geçin.
Bitmedi, One UI 8.5 bile alacak.

Değiştirmeye gerek yok AI özellikleri için port bir ROM bulabilirsiniz
Şahsen ROM kullanmak istemiyorum.
Ekran süresi önemli değil,ekran küçük olacakmış o zaman gerçekten işinizi görebilir.
Ben de öyle düşünüyorum. Umarım S22 vs. gibi ekran süresi kötü değildir.

A53'ten S25'e geçmek elbette farkeder fakat ekran süresi önemliyse S25+'a veya daha uygun fiyatlı olarak S24+, S24FE deneyebilirsiniz. S serilerinin base modelleri ekran süresi konusunda pek iyi değil.