Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Amacım tabii ki seni ikna etmek ya da kendim haklıyım diye ortalığı yıkmak değil dostum bu tarz cihazların kullanım alanlarından tut da bütçeye kadar çok şey fark eder. Arkadaşımız S22 kullanıyor ve A serisine geçmeyi düşünüyor. Eski bir amiral gemisinden orta segmente geçiş yapacak. Yani bu kıyası ben kafama göre değil arkadaşımızın yazdıklarına göre yapıyorum. Uzaktan baktığında ikisi de telefon ve amacı "alo" demek bile olsa birisi amiral gemisi. Snapdragon 8 işlemcisi hala A serilerinden üstün. Öte yandan ikimiz de aynı oyunu yükleyelim. Her güncellemede sen telefonunda kasmalar hissedeceksin ama ben amiral gemisi kullandığım için bu kasmaları belki hissetmeyeceğim bile. Tek fark şarj süren benden daha çok gitmiş olacak. Ekran ve kasa olarak da dayanıklı. Yapay zeka özelliklerini ben kullanıyorum ve hayatımı kolaylaştırıyor. Ben android kullanıcısı değilim ama bir gün kullanacak olursam amiral gemisi S serisi vazgeçilmezim olurdu. Şu an bile aklımı yokluyor. Karşılaştırma evet segment olarak farklı fakat arkadaşın tercihlerine göre yapacak olursak arada ciddi farklar mevcut.Premium segment ile orta segmenti kıyaslıyorsun. Geçen yıl 12 bin liraya aldığım A35 işimi rahatlıkla görüyor. Telefonla atomu parçalamıyorum. Oyun ve sosyal medya için işimi görüyor. 3 yıl dayanıyorsa gayet iyi. S serisi veya iPhone alsam zaten 3 yıl içinde bataryası ölmüş olacak. Kamera takıntısı yoksa aşırı para verilmesini anlamsız buluyorum. Senin S serisi ile yapıp benim A serisi ile yapamadığım ne var? Belli başlı yapay zeka ozelliklerini belki kullanamıyorumdur en fazla.