21611

Becerikli
Sayısalcılar haftada kaç gün ve kaç saat çalışıyorsunuz? 11'e başlayacağım için merak ediyorum. Gerçekten abartıldığı kadar günde 7-8 saat ve her gün mü çalışıyorsunuz?

Cidden çok iyi bir sıralama yapılmak isteniyorsa en azından 3 4 saat çalışmak gerekiyordur sadece sayısal derslere. Ha dersin benim bir hayatım var, ben robot değilim korumam gereken bir akıl sağlığım var o zaman başka bir yol bakarsın.
Başka bir yol derken? Çalışmadan nasıl kazanabilirsin ki? Bence dayanılabilir, sonuçta 2 yıl. Üniversite de pek kolay durmuyor ama :) En azından üniversitede sevdiğimiz konuları öğreneceğiz.

Benim okul dahil bütün günüm ders çalışmakla geçti geçen sene ama emeğimin karşılığını alamadım Allah'da bin belasını versin bu sistemin. 8'den 15'e kadar okul. 15'ten 19'a kadar kurs. 21'den 03'e kadar kendim soru çözüyordum. Son 4 ay gerçekten çok yoğunlaşmıştım.

Başka bir yol derken? Çalışmadan nasıl kazanabilirsin ki? Bence dayanılabilir, sonuçta 2 yıl. Üniversite de pek kolay durmuyor ama :) En azından üniversitede sevdiğimiz konuları öğreneceğiz.

Daha düşük sıralamalar ile daha bilinmedik üniversitelerdeki bölümler. Tabii önleri ne kadar açık tartışılır.

Benim okul dahil bütün günüm ders çalışmakla geçti geçen sene ama emeğimin karşılığını alamadım Allah'da bin belasını versin bu sistemin. 8'den 15'e kadar okul. 15'ten 19'a kadar kurs. 21'den 03'e kadar kendim soru çözüyordum. Son 4 ay gerçekten çok yoğunlaşmıştım.
Hayırlısı buymuş hocam, yapacak bir şey yok.