Patates ishale iyi geliyor. Haşlanmış ve tuzlu olsun.Birkaç gündür şiddetli ishal ve mide yanması yaşıyorum. Yarın için doktordan randevu aldım, ancak mide yanması uyumamı engelliyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Hızlı bir şekilde ne iyi gelir?
İshale kola haşlama patates muz çubuk kraker iyi geliyor. Mide yanması için çok uzanmamaya çalış su iç sıcak şeyler içmeBirkaç gündür şiddetli ishal ve mide yanması yaşıyorum. Yarın için doktordan randevu aldım, ancak mide yanması uyumamı engelliyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Hızlı bir şekilde ne iyi gelir?
Kafasına göre antibiyotiğe başlattınız kafasına göre de bıraksın mı hocam? Daha yararına olur belki.Flagy varsa başla evde sabah akşam tok karna yarın onu yazacak zaten doktor.
@Dzeko teknik detaya girmiş. Dedikleri doğru. Senin önerin çok yanlış bir öneri. Kafana göre başlatma ve bitirme lütfen. Bir de: Google Üniversitesi Tıp Mezunu musun? Flagyl bir antibiyoktiktir, mide yanması için değil.Flagy varsa başla evde sabah akşam tok karna yarın onu yazacak zaten doktor.