Serinin bağımsız oyunlarından. Orjinalinin korkmaktan oynayamama sebepli (cok korkunc mudur bilmem de grafik içerikten pek korkarım) ilk bir saatini bilirim, güzeldir.Seri hakkında hiç bilgim yok denebilir oynanır mı? Anlar mıyım?
Gerilimi seviyorsanız size tam anlamıyla orgasm yaşatacak oyundur. Ben şahsen gerilimine dayanamadım ve o yüzden internetten izleyerek bitirdim.Seri hakkında hiç bilgim yok denebilir oynanır mı? Anlar mıyım?
Seri hakkında hiç bilgim yok denebilir oynanır mı? Anlar mıyım?
Her şeyin orijinali daha iyidir ama şu grafikler varken 2001 grafiklerini tercih etmem açıkçasıBence PS2 emülatörü kurup orijinal sürümü oynamanız daha iyi olur. Genel olarak güzel bir remake ama orijinali olamaz.
Oyunun türünü ve başarılı olduğunu biliyorum sadece daha önce oynamamış biri hikayenin içine girebilir mi anlar mı diye soruyorum. 2. oyun olarak geçiyor ya o yüzden.Psikolojik gerilim oyunun kültüdür. Gerek hikayesi gerekse oyundaki göndermeler üniversitelerde örnek olay olarak okutulup tez olarak işlenmiştir. Oyunu bitirdikten sonra hikayesini çeşitli kaynaklardan dinlerseniz birçok atladığınız şeyleri görünce, oyunun ne kadar güzel bir hikaye tasarımı olduğunu anlarsınız. Kısacası hikayeli gerilim oyunlarınız seviyorsanız kesinlikle öneririm.
Silent hill oyunları 1-3 dışında birbirleri ile bağlantılı değil zaten. Diğer bütün oyunlar silent hill kasabasında farklı karakterlerin yaşadığı olayları ele alır.Her şeyin orijinali daha iyidir ama şu grafikler varken 2001 grafiklerini tercih etmem açıkçası
Oyunun türünü ve başarılı olduğunu biliyorum sadece daha önce oynamamış biri hikayenin içine girebilir mi anlar mı diye soruyorum. 2. oyun olarak geçiyor ya o yüzden.
Anladım deneyeceğim. RE4 Remake'in daha az aksiyonlu versiyonu gibi duruyor.Silent hill oyunları 1-3 dışında birbirleri ile bağlantılı değil zaten. Diğer bütün oyunlar silent hill kasabasında farklı karakterlerin yaşadığı olayları ele alır.