AceTeq 1

Üstün
Makaleler
2
Yer
Başkent
Kafamda saçımın altında sivilce çıkıyor ve kaşıntı yapıyor. İster istemez elim gidiyor ve kaşıyorum. Kaşıyıncada patlıyor ve daha kötü oluyor. Saç derim kuru ama kepek yok, zaten iyice dökülmeyede başladı. Saçlarımı iyi besleyecek serum gibi bir şey var mıdır?

Fazla tuzlu ve yağlı şeyleri tüketmeyin, sürekli yıkanmaya özen gösterin ve hakiki sabun ile yıkanın.
En sağlıklısı kafanın hava alması için saçı 3'e vurmanız uzun saç imajınız yoksa kesin en rahatı o bende aynı sorunu yaşadım fakat kesmedim.

Clt problemlerinin çoğu bağırsak sağlığının iyi olmamasından kaynaklanır. O yüzden beslenme tarzınızda değişiklik yararınıza olur. Ekmek, cips, kola, çikolata abur cubur bunlardan uzak durun. Fazla yağlı yemeklerden uzak durun patates kızartması gibi. Mümkün olduğunca alkali beslenmeye özen gösterin.

Bezeliyumru irini (!)

Doktora gidin. Yuze surulen bir sey vermisti bana arkadasim. Surdugum zamanlar faydasi olmustu ama sonra receteli oldu deyip getirmedi.

Bol su ic. Yagli yiyecegi azalt. Yastik yuzunu sik degistir. Yuzunu sik yika.

Bende küçükken su çiçeği ilk saçımda başlamıştı. Yaşınızı bilmediğim için soruyorum su çiçeği olabilir mi?

Kafamda saçımın altında sivilce çıkıyor ve kaşıntı yapıyor. İster istemez elim gidiyor ve kaşıyorum. Kaşıyıncada patlıyor ve daha kötü oluyor. Saç derim kuru ama kepek yok, zaten iyice dökülmeyede başladı. Saçlarımı iyi besleyecek serum gibi bir şey var mıdır?
Tek şey zaman. Benim de aynı. Hangi doktora gittiysem ne kullandıysam geçmiyor. Sivilce dönemi geçtikten sonra lazer tedavisi olacağım.