5883

Çalışkan
Chaos Theory oyununu oynadım ve açık konuşmak gerekirse beğenmedim. Temel sebebi oyunun temposunun aşırı ağır olması. "Gizlilik oyunu tabii ağır olacak" demeyin. Metal Gear Solid'de böyle bir ağırlık yok mesela ya da Hitman'de ya da Dishonored'da. Her neyse. Ağırlıktan kasıtım ne diye sorarsanız: Oyundaki karakterin hızını mouse tekerleğiyle belirliyoruz ve eğer Stealth gitmek istiyorsanız geçmiş olsun. Çünkü eğer azıcık bile olsa hızlanırsanız anında sesinizi duyuyorlar. Duymamaları için gerçekten ağır ilerlemeniz lazım ve bu da adamı sıkıyor. Normalde ağır olması bir problem olmamalı eğer bir gizlilik oyunuysa ama yok abi. Bu oyunda garip bir ağırlık var. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Beğendiğim yönü gece görüş çok başarılı olmuş. Bunun dışında Hitman, Metal Gear Solid, Dishonored gibi oyunlar bence daha başarılı.

Efsanelerim arasında olan oyunlardan. Bayılarak oynamıştım zamanında. Şimdilerde insanlar sabırsız oldukları için oyunları da TikTok seviyesine çekmeye çalışıyorlar.

Gerçek gizlilik budur.

Efsanelerim arasında olan oyunlardan. Bayılarak oynamıştım zamanında. Şimdilerde insanlar sabırsız oldukları için oyunları da TikTok seviyesine çekmeye çalışıyorlar.

Gerçek gizlilik budur.
Sabırsız bir insan değilimdir normalde. Ama Dishonored'in üstüne bunu oynayınca ağır gelmesi normal sanırım.