Sürekli çalınan Valorant hesabının güvenliği nasıl sağlanır?

groff

Uzman
Başlıkta yazdığım gibi arkadaşımın Riot Games hesabı her gün gidiyor. Bir şekilde epostayı değiştiriyorlar ve bize bildirim gelmiyor. Bugün kurtardım ama şu anda hesaba giriş sağlayamıyorum. Yeni bir e-posta açtık sırf bunun için, bütün 2 doğrulamalı şeyleri açtım, e-posta olsun, Riot Games olsun ama yine de gidiyor bizim haberimiz olmadan. Arkadaşımın telefonunda herhangi bir virüs yok kontrol ettik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda virüs olmadığını nereden biliyorsunuz? Rootkit yediyse factory reset işe yaramayabilir. Temiz stock rom flashlayın telefona.

Bilgisayara da bir temiz format atın. Sonra da tüm hesapların şifresini tekrar değiştirin.

Antivirüsler de %100 virüs yakalayan insanüstü güçleri olan kutsal yazılımlar değil. Antivirüslerle cihazları tarattık cevabına şimdiden sığınmayın.

Bu sorun konusunda Valorant ticket sayfasında ticket atın.

Hesabınız satın mı alınma? Siz fark etmeden şifreleriniz sızdırılmış olabilir şifrenizi değiştirmeyi denediniz mi?

İki aşamalı doğrulamayı açmışsınız zaten. Onun hemen altında tüm cihazlarda oturumu kapat var. Ona tıklayın. Sonra mailinizi yeniden değiştirin ve yine tüm cihazlarda oturumu kapatın. Ardından iki aşamalı doğrulamayı yeniden açarak Riot'a bilet atın.

1745354148685.webp

Telefonda virüs olmadığını nereden biliyorsunuz? Rootkit yediyse factory reset işe yaramayabilir. Temiz stock rom flashlayın telefona.

Bilgisayara da bir temiz format atın. Sonra da tüm hesapların şifresini tekrar değiştirin.

Antivirüsler de %100 virüs yakalayan insanüstü güçleri olan kutsal yazılımlar değil. Antivirüslerle cihazları tarattık cevabına şimdiden sığınmayın.

Bu sorun konusunda Valorant ticket sayfasında ticket atın.
Bunlar çok ekstrem ya. Stock ROM flashlama işini en son yapın @groff.
Benim tavsiyem: İlk önce Factory Reset atın telefona. Sonra PC'deki şifrelerinizi bir yere kaydedin. PC'yi formatlayın, formattan sonra Riot hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra "Tüm cihazlarda oturumu kapat" butonuna basın. Ondan sonra tekrar giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra uygulama bazlı 2FA ekleyin Riot hesabınıza. 2FA uygulaması olarak Authy öneririm. Anlık koruma sağlayan bir Antivirüs satın alın ve cihazlarınıza kurun.
Bundan sonra korsan yazılım kullanmamaya çalışın eğer kullanıyorsanız. Telefona da kesinlikle APK yüklemeyin.

Bunlar çok ekstrem ya. Stock ROM flashlama işini en son yapın @groff.
Benim tavsiyem: İlk önce Factory Reset atın telefona. Sonra PC'deki şifrelerinizi bir yere kaydedin. PC'yi formatlayın, formattan sonra Riot hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra "Tüm cihazlarda oturumu kapat" butonuna basın. Ondan sonra tekrar giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra uygulama bazlı 2FA ekleyin Riot hesabınıza. 2FA uygulaması olarak Authy öneririm. Anlık koruma sağlayan bir Antivirüs satın alın ve cihazlarınıza kurun.
Bundan sonra korsan yazılım kullanmamaya çalışın eğer kullanıyorsanız. Telefona da kesinlikle APK yüklemeyin.
2 sefer atmaktansa tekte stock ROM atmak daha sağlıklı olacaktır.

Geri
Yukarı Alt