Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Simdi oncelikle her gun saat 5 gibi kalkmam gerek. Kalkamiyorum. 60 tane alarm kuruyorum. Uc tane telefona alarm kuruyorum. Hepsi ayni anda caliyor. Kalkiyorum, o an istemsizce telefonun alrmi kapatip yatiyorum. Alarmlar 5 dk da bir. Her 5 dk da bir telefonlarla bogusuyorum yataktra. Onu kapatiyorum o aciliyor onu kapatiyorum o aciliyor. Telefonu falan ariyorum yatagin icinde. Tum bunlara ragmen uyanamiyorum. Uyanmak zorundayim.
Ayrica yine guc bela da olsa saat 7'de kalkiyordum normalde ancak bugun saat 13'e kadar uyumusum. Gece 11.30'da yattim ve 13'te kalktim. Cok anormal. Zamanim cope gitti. Bugun off day yapacagim o yuzden ama yani 13 saat uyumak bence hic normal degil. 6-7 saat ideal bence.
Ayrica her gun 5'te, 5 olmazsa 7'de kalkan birisiyim dedigim gibi. Simdi saat 13'te uyandim. Aksam olunca uykum gelmeyecek. Gec yatacagim. Sabah erken kalkamayacagim. Uyku duzenim bozulacak. Nasil onlem alabilirim?
Ayrica yine guc bela da olsa saat 7'de kalkiyordum normalde ancak bugun saat 13'e kadar uyumusum. Gece 11.30'da yattim ve 13'te kalktim. Cok anormal. Zamanim cope gitti. Bugun off day yapacagim o yuzden ama yani 13 saat uyumak bence hic normal degil. 6-7 saat ideal bence.
Ayrica her gun 5'te, 5 olmazsa 7'de kalkan birisiyim dedigim gibi. Simdi saat 13'te uyandim. Aksam olunca uykum gelmeyecek. Gec yatacagim. Sabah erken kalkamayacagim. Uyku duzenim bozulacak. Nasil onlem alabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: