Uyuyamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Batinux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 166

Batinux

Uzman
Merhaba hocalarım. Uyuyamıyorum. Şu anda saat 5.30 ve hâlâ benim uykum gelmiyor. Aralıksız 36 saat boyunca uyuyamadım. 16 yaşındayım. Okul başlıyor diye üzülüyorum. Ne yapmalıyım uykumu düzeltmem için? Uykumu daha önce düzeltmek için bazı yöntemler denedim, işe yaradı ama sonraki gün başka bir şey oluyor ve ben yine uyuyamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Işığa karşı bir hassasiyetin olabilir. Yatmadan önce en az 1 saat ekrana bakma. Ayrıca saat 16.00 sonrası kahve ve türevi gibi ağır kafein içerikli ürünler kullanmayın. Bugün dediklerimi deneyin isterseniz son durumu aktarırsınız.

Tavanda duvarda nokta nokta pütürler oluyor, birini seç ve aralıksız 15-20 dakika odaklanmaya çalış. Bilimsel olarak 15 ila 20 dakika boyunca hiçbir tepkide bulunmazsan vücut uykuya geçiyor. Gözünü bile kıpırdatmaman lazım ama sadece göz kırpması yapabilirsin, her türlü uyursun öyle.

İfadeler: 199
Yat. Çok uzun süre gerçekten uyuyamazsan doktora git.

Mavi isiktan uzak duracak bir dinlenme rutinin olmali. Uyku duzenini en cok etkileyen gozumuze gelen isiklar oldugu icin bu bir hafta icerisinde bol bol sahil taraflarinda yuruyus yapmani oneririm.

Sağ olun hocalarım dediklerinizi tek tek bugün uygulayacağım. Saat şu an 17.00. Evet bu saatte uyandım pek de bir zamanım yok bunların hepsini yapacak kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…