Öyle yaparsam bu sefer düzgün kapatılmadıOyunu kapatmadan önce. Görev Yöneticisi'ni açıp Görev Yöneticisi'nden kapatmayı dene.
Komple nasıl sildiniz? Ben normal denetim masasından kaldırınca arta kalan dosyalar oluyor.Benzer bir sorunu ben de yaşıyordum. Oyun kapandıktan sonra birkaç saniye kitleniyordu bilgisayar. Oyunu komple silip tekrar kurdum düzeldi.
Revo Uninstaller yükleyin hocam her kalıntıyı siliyor. Forumda var indirebilirsiniz.Öyle yaparsam bu sefer düzgün kapatılmadı.
Komple nasıl sildiniz? Ben normal Denetim Masası'ndan kaldırınca arta kalan dosyalar oluyor.
Öneden kullanıyordum ama yine artıklar bırakıyor diye IObit Uninstaller'a geçmiştim. Ama IObit'de çok farklı değilmiş.Revo Uninstaller yükleyin hocam her kalıntıyı siliyor. Forumda var indirebilirsiniz.
Nasıl sileceğini siz seçiyorsunuz hocam. Kayıt defterinden bile siliyor. Ben Valorant'ı öyle kaldırmıştım her şeyi silerek kalıntı bırakmadı.Öneden kullanıyordum ama yine artıklar bırakıyor diye IObit uninstaller'a geçmiştim. Ama IObit'de çok farklı değilmiş.
Biliyorum hocam ben de zaten kaldırırken "Gelişmiş taramayı" seçerdim ve kayıt defterinden bile temizliyordu. Ancak, ben kaldırma işleminden sonra bazen kontrol ederdim kayıt defterini hepsini silmiş mi diye örneğin Valorant'ı kaldırdıysam "valorant veya riot" diye arama yapardım kayıt defterinde silinmemiş şeyler çıkıyordu ve bende tek tek bulup silerdim. Yani anlayacağınız "Gelişmiş tarama"yı da seçsek mutlaka birkaç tane artık kalıyor.Nasıl sileceğini siz seçiyorsunuz hocam. Kayıt defterinden bile siliyor. Ben Valorant'ı öyle kaldırmıştım her şeyi silerek kalıntı bırakmadı.