Detaylar
Kim cevapladı?everest
Yetkin
Valorant'ı kapatırken PC donuyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Mecbur açma tuşundan kapatıyorum ama sadece Valorant'ta oluyor. Nasıl çözebilirim? Ekran kart sürücüm falan da güncel.
Çözümü yok, birçok arkadaşım da bu sorunu yaşıyor.
Herkeste olan bir durum, ben de yaşıyorum. Bilgisayarın açma tuşundan kapatmak yerine ALT+CTRL+DELETE yaparak açılan yerden Oturumu Kapat tuşuna tıklayın. Bu sayede bilgisayarınız daha hızlı açılır ve donması geçer.Valorant'ı kapatırken PC donuyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Mecbur açma tuşundan kapatıyorum ama sadece Valorant'ta oluyor. Nasıl çözebilirim? Ekran kart sürücüm falan da güncel.
İfakat
Başarılı
Onu da yapamıyorum ki hiç bir işlem yapamıyorum. CTRL+ALT+DELETE yapıyordum önceden böyle durumlar için ama artık oda olmuyor. Bir daha olursa ALT+CTRL+DELETE Sizin dediğinizi denerim.Herkeste olan bir durum, ben de yaşıyorum. Bilgisayarın açma tuşundan kapatmak yerine ALT+CTRL+DELETE yaparak açılan yerden Oturumu Kapat tuşuna tıklayın.
Ben Valorantta anlık donma sorunları yaşıyordum her maç sonrası. Bu sorunu ise oyunu komple silip yeniden yükleyerek çözdüm.Çözümü yok, birçok arkadaşım da bu sorunu yaşıyor.
Hocam aynı işlevleri zaten, olmuyorsa denemenize gerek yok.Onu da yapamıyorum ki hiç bir işlem yapamıyorum. CTRL+ALT+DELETE yapıyordum önceden böyle durumlar için ama artık oda olmuyor. Bir daha olursa ALT+CTRL+DELETE Sizin dediğinizi denerim.
İfakat
Başarılı
Ne yapıcam o zaman ya her bu sorun olduğunda açma tuşunda mı kapatıcam ya. Önceden oluyordu şimdi neden olmuyor ya öffHocam aynı işlevleri zaten, olmuyorsa denemenize gerek yok.
everest
Yetkin
Ben Valorant'ta anlık donma sorunları yaşıyordum her maç sonrası. Bu sorunu ise oyunu komple silip yeniden yükleyerek çözdüm.
Ben de şu sıralar anlık donmalar yiyorum, özellikle haven mapında.
Benzer bir sorunu ben de yaşıyordum. Oyun kapandıktan sonra birkaç saniye kitleniyordu bilgisayar. Oyunu komple silip tekrar kurdum düzeldi.