- Makaleler
- 7
Herkes CSGO varken ''bu ne ya oyunun grafikleri rezalet, GPU'yu da hic kullanmiyor'' diyordu, simdi de ''bu grafikler ne ya, grafik mi lazim boyle bir oyunda?'' diyor. Grafik lazim olmasa bile CS2 artik CPU bound bir oyun pek degil ve bu bile gayet iyi bir sey. Grafikler de yaninda bonus olarak geliyor diyelim, kaldi ki ''FPS oyununda grafige ihtiyac yok'' tarzinda bir kafa yapisi oldukca antik bir kafa yapisi....fakat ben kullanıcı olarak yazıyorum, hangisi oynayabiliyorum? En sorunsuz şekilde Valorant oynayabiliyorum CS2 oynayamıyorum, FPS oyunlarında ben grafik arayan kimsenin olduğunu düşünmüyorum.
R6 gibi oyunlara bakabilirsiniz en basitinden, o oyunda ''grafikler gereksiz iyi'' diye bir sey soyleyen gordunuz mu pek? Hayir, cunku kafa yapilari daha dinamik ve yeniliklere acik. Kaldi ki CS2'nin grafikleri ahim sahim bir sey de sayilmaz gunumuz oyunlarina kiyasla, gayet yeteri kadar grafikleri var diyebilirim. CS2'deki suyun kalitesi ornegin cogu AAA oyunda yok, ki bu bence guzel bir sey. FPS oyunu diye yeni limitler belirleyemez degil kesinlikle. Low ayarlari bile CSGO'nun yukseginden iyi duruyor ve bu yeterli. CS2'yi dusuk ayarlarda bile calistiramiyorsaniz da orada sorun CS2'nin kendisinde olmuyor.