BIOS'ta her şey Auto'da, sadece onboard kısmında ASPM'leri kapattım, Gen 5 sabitledim, Aura off yaptım ve normale göre daha net bir görüntü alıyorum. Ayar yaptığımızda birisi darboğaz ya da hata yapıyor bence. Ve sistemi iyileştirirken daha berbat hale sokuyor.

Uzaktan teşhis zor, elimden başka bir şey gelmez. Bozacak bir ayar da yok açıkçası, testleri geçtiği müddetçe. Diğer oyunlarda denemen lazım., uzun teste almadıysan al. @shiiw TM5 0.12.3 sürümünü iletebilir.

@babe1337 ile dayı çöp timing'leri deneyebilirsin. Onda işe yaramıştı...

Son düzenleme:
Uzaktan teşhis zor, elimden başka bir şey gelmez. Bozacak bir ayar da yok açıkçası, testleri geçtiği müddetçe. Diğer oyunlarda denemen lazım., uzun teste almadıysan al. @shiiw TM5 0.12.3 sürümünü iletebilir.

@babe1337 ile dayı çöp timing'leri deneyebilirsin. Onda işe yaramıştı...

Veii adli kullanicinin linkinden indirilecek. Ilk aciliste AWE hatasi verdikten sonra bir kere PC reset atip oyle teste baslamalisin.

Son düzenleme:

Veii adli kullanicinin linkinden indirilecek. Ilk aciliste AWE hatasi verdikten sonra bir kere PC reset atip oyle teste baslamalisin.

Bir şey soracağım hocam. Bu timinglerde hangisinin sorun çıkardığını göremeyiz değil mi? Yanılgı sonucunda mı öğrenebiliriz sadece.

TREFI 50.000'den 5000 yaptım akıcı oldu fakat ara ara takılıyor doğal olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey soracağım hocam. Bu timinglerde hangisinin sorun çıkardığını göremeyiz değil mi? Yanılgı sonucunda mı öğrenebiliriz sadece.

TREFI 50.000'den 5000 yaptım akıcı oldu fakat ara ara takılıyor doğal olarak.

Çok dert ediyorsan tREFI 35.000 bırak. Daha altına inme.

@shiiw ilettiği TM5 0.12.3 başarıyla geçmelisin.

Yanlış mı ayarladım? Çok hızlı bitti test.
Yüklemem gereken Config hangisi?

1784922534224.webp

Eki Görüntüle 268383

Yanlış olanı indirmişsin.

Eki Görüntüle 268383

Bağlantıya F5 at, seni Veii yönlendirecek. Bunu indirip başlat. Memory Cleaner yap başlatmadan.

1784923002119.webp

Şu an bu durumda eğer hata çıkmazsa başka yapmam gereken bir şey var mı?

Eki Görüntüle 268393

Test bitsin, hatasız halini aynı ekranda A2-B2 atarsın. Kontrol ederiz. AI Tweaker PBO menüsünden Medium Load Enabled, PBO Enabled, Scaler 5X, Curve All Core -25 verip VT3 testine al. Test araçları kısmında VT3 edin, orada nasıl yapılacağı detaylıca anlatıldı.

-25 hata alırsan sırasıyla -22 ve -20 dene. Birinden biri geçer VT3'ü. 9000 saniye uygulayacaksın. Memory 26G yazılacak. Test araçlarında anlatıldı.

Test bittikten sonra hiçbir hata çıkmadı yazısı geldi, tamam dedim, kapandı.

1784930336730.webp

Böyle.