Bu telefonun (Çin versiyonu oldugu icin) bootloader kilidinin yetkili hesapla acildigini okudum da tam olarak nedir bu yontem?

@Furkan9600, @GalagodoşRemzi, tanıtım çok yaklaştı. Global tanıtım 2 Mart, Çin için ise 27 Şubat. Telefona güncellemeler durmaksızın gelmeye başladı. Telefona yapay zeka ile duvar kâğıdı oluşturma, arayüz animasyonlarına dördüncü kez bir optimizasyon daha ve tercihe bağlı seçenek ile AI ile galeri için fotoğraf arama seçeneği geldi. Tanıtım için hızlıca yenilikler getiriyorlar.

@Furkan9600, @GalagodoşRemzi, tanıtım çok yaklaştı. Global tanıtım 2 Mart, Çin için ise 27 Şubat. Telefona güncellemeler durmaksızın gelmeye başladı. Telefona yapay zeka ile duvar kâğıdı oluşturma, arayüz animasyonlarına dördüncü kez bir optimizasyon daha ve tercihe bağlı seçenek ile AI ile galeri için fotoğraf arama seçeneği geldi. Tanıtım için hızlıca yenilikler getiriyorlar.
Hadi bakalım hayırlı olsun herkese. Güzel çıkış yapacaklar ama fiyat olarak Türkiye için pahalı geleceklerini düşünüyorum. Tek sorunu fiyatları yani başka almamak için bir sebep yok bana göre.

Hadi bakalım hayırlı olsun herkese. Güzel çıkış yapacaklar ama fiyat olarak Türkiye için pahalı geleceklerini düşünüyorum. Tek sorunu fiyatları yani başka almamak için bir sebep yok bana göre.

Hakkı olabilir. Samsung gibi yerinde saymak yerine donanım getiriyorlar. Telefon global pazarına çıkmasa da yurt dışından alacaklara pek önem arz etmiyor. Tanıdığım birkaç yazılımcı, server kaydının yapıldığını da belirttiler. İster Çin ROM'u ister EU ROM ile, her iki şekilde de Türkçe olarak sorunsuz kullanılabilir. Telefon bunu destekliyor.

Hakkı olabilir. Samsung gibi yapmak yerine donanım getiriyorlar. Telefon global pazarına çıkmasa da yurt dışından alacaklara pek önem arz etmiyor. Tanıdığım birkaç yazılımcı, server kaydının yapıldığını da belirttiler. İster Çin ROM'u ister EU ROM ile, her iki şekilde de Türkçe olarak sorunsuz kullanılabilir. Telefon bunu destekliyor.

Hocam artık bakacağız pahalı gelecekse POCO bakacağım ya da Note serisi.

Hocam artık bakacağız pahalı gelecekse POCO bakacağım ya da Note serisi.

Note serisini önermiyorum. POCO serisi için ise F serisini öneririm. 30.000 TL civarında bir bütçe için Xiaomi 14 Ultra alınabilir. 20.000 TL için Xiaomi 14 veya Xiaomi 14T Pro ideal seçenekler arasında yer alır. 15.000 TL civarındaki bütçe için Xiaomi 13 Pro tercih edilebilir. Daha düşük bir bütçe için ise ne yazık ki X7 Pro kalıyor