Furkan9600
Uzman
Düz 15 ve Ultra gelecek zaten de 15 Pro gelecek mi? Emin misin?
Ultra piyasadamı 15 15 Pro gelecek.
Düz 15 ve Ultra gelecek zaten de 15 Pro gelecek mi? Emin misin?
Ultra zaten gelir, önceki serilerde pro versiyonları Türkiye ye gelmiyordu.
Hadi bakalım hayırlı olsun herkese. Güzel çıkış yapacaklar ama fiyat olarak Türkiye için pahalı geleceklerini düşünüyorum. Tek sorunu fiyatları yani başka almamak için bir sebep yok bana göre.@Furkan9600, @GalagodoşRemzi, tanıtım çok yaklaştı. Global tanıtım 2 Mart, Çin için ise 27 Şubat. Telefona güncellemeler durmaksızın gelmeye başladı. Telefona yapay zeka ile duvar kâğıdı oluşturma, arayüz animasyonlarına dördüncü kez bir optimizasyon daha ve tercihe bağlı seçenek ile AI ile galeri için fotoğraf arama seçeneği geldi. Tanıtım için hızlıca yenilikler getiriyorlar.
Hadi bakalım hayırlı olsun herkese. Güzel çıkış yapacaklar ama fiyat olarak Türkiye için pahalı geleceklerini düşünüyorum. Tek sorunu fiyatları yani başka almamak için bir sebep yok bana göre.
Hakkı olabilir. Samsung gibi yapmak yerine donanım getiriyorlar. Telefon global pazarına çıkmasa da yurt dışından alacaklara pek önem arz etmiyor. Tanıdığım birkaç yazılımcı, server kaydının yapıldığını da belirttiler. İster Çin ROM'u ister EU ROM ile, her iki şekilde de Türkçe olarak sorunsuz kullanılabilir. Telefon bunu destekliyor.
![]()
HyperOS 2.0 - HyperOS 2.0 STABLE RELEASE
RULES WHEN POSTING 1. If a ROM is not published DONT ASK ABOUT ITS ETA 2. If a ROM is not published DONT ASK why! 3. If a ROM is available, download it and use it 4. If a ROM has bugs, post the bug to the bug section if the BUG is not already listed 5. If you use any form of abusive or...xiaomi.eu
Hocam artık bakacağız pahalı gelecekse POCO bakacağım ya da Note serisi.