Yağ yakımı için yapılacak diyette nelere dikkat edilmeli?

Deniz744

Deneyimli
4 hafta sürecek bir diyet yapacağım. Günlük 1 kg tavuk, 50 gram karbonhidrat ve 50 gram yağ alacağım. Yağı olabildiğince kısmaya çalışacağım. Yağı sadece yumurtanın sarısından alacağım. Bu diyette biri sodyum, magnezyum, potasyum alımına dikkat edilmesi lazım demiş. Dikkat etmek derken bu mineralleri almak mı yoksa uzak durmak mı gerekiyor anlamadım.

Supradyn Energy Focus adlı üründen bu mineralleri alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minerallerden uzak durulmaz, elbette onları alman lazım. Ekstra olarak günlük +10 bin adım atmaya ve bol bol su içmeye dikkat et. Sabahları aç karna yürüyüşler ve uyanır uyanmaz vakum egzersizleri yapmak, hem yağ yakımına destek olacaktır hem de belini inceltecektir.

Supradyn Energy Focus adlı üründen bu mineralleri alabilir miyim?
Vitaminleri tek tek eczaneden almak çok daha uygun olacaktır.

Minerallerden uzak durulmaz, elbette onları alman lazım. Ekstra olarak günlük +10 bin adım atmaya ve bol bol su içmeye dikkat et. Sabahları aç karna yürüyüşler ve uyanır uyanmaz vakum egzersizleri yapmak, hem yağ yakımına destek olacaktır hem de belini inceltecektir.

Vitaminleri tek tek eczaneden almak çok daha uygun olacaktır.

Tamamdır sağ olun.
10 bin adımı atmasam olmaz mı? Karb almayacağım için çok halsiz olacağım ve zaten spora gideceğim, 1 saat kardiyo düşünüyorum.
Vakum egzersizi nasıl yapılır? Daha önce hiç yapmadım veya çok önemli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
10 bin adımı atmasam olmaz mı? Karb. almayacağım için çok halsiz olacağım.
Karbonhidrat almamak vücudu güçsüz bırakır. Bilinenin aksine vücudu büyüten protein değil, karbonhidrattır. Protein hasar almış kasların onarımıyla ilgilenir.
1 saat kardiyo fazla gereksiz. Olabildiğince sert bir antrenman attıktan sonra her gün 20-30 dakika kadar eğimli yürüyüş yapmak yeterli olacaktır. 15 eğim 4/5 hızda, tutunmadan yapmaya çalış.
Vakum egzersizi nasıl yapılır? Daha önce hiç yapmadım veya çok önemli mi?
Vakum beli inceltiyor. İnce bir bel istiyorsan sabahları 3/4 set olacak şekilde yapabilirsin.

Olabildiğince sert bir antrenman atamıyorum işte insülin direncim olduğu için. Sadece 1 saat kardiyo yapacağım.
Dostum ne kadar sert atabiliyorsan o kadar sert at işte. Antrenman ve kardiyo dengesini kurmamaz isen, hem zayıflarsın hem kas kaybedersin.

Kendim de 1 ay önce 102 kilo olarak spora başladım. Spora başlarken 50-60 kilo bench atarken şu an 80-90 arası atıyorum. Üstelik 94 kiloyum.

1 ayda hem kilo verdim, hem gücümü korudum.

Dostum ne kadar sert atabiliyorsan o kadar sert at işte. Antrenman ve kardiyo dengesini kurmamaz isen, hem zayıflarsın hem kas kaybedersin.

Kendim de 1 ay önce 102 kilo olarak spora başladım. Spora başlarken 50-60 kilo bench atarken şu an 80-90 arası atıyorum. Üstelik 94 kiloyum.

1 ayda hem kilo verdim, hem gücümü korudum.

Yanlış anladın hocam.
Atamıyorum derken komple atamıyorum, yasak bana ağırlık kaldırmak.
Spora gideceğim sadece 1 saat kardiyo yapıp döneceğim bu kadar.
amaç yağ yakmak zaten, zayıflamak yani

Yanlış anladın hocam.
Atamıyorum derken komple atamıyorum, yasak bana ağırlık kaldırmak.
Spora gideceğim sadece 1 saat kardiyo yapıp döneceğim bu kadar.
amaç yağ yakmak zaten, zayıflamak yani
Galiba farklı bir branşta yer alıyorsun ve zayıflamak için spora yazıldın, doğru mu anladım? Yani madem ağırlık kaldıramayacaksın, o zaman spor salonuna sırf koşmak için gitmek biraz gereksiz kalıyor ama tabii senin seçimin. Ben olsam açık havada koşu yapmayı tercih ederdim. Özellikle aç karna yürüyüşler, yağ yakmak için en elverişli yoldur. İlla spor salonunda yürüyeceğim diyorsan da dediğim gibi eğimli yürüyüşler senin için en idealidir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt