Darth Maul
Deneyimli
Son düzenleme:
Niye ki? Muhteşem emojisi atmak neyi suistimal ediyor mesela?
Emojiyi gereksiz yere kullanan çok var özellikle 'beğenmeme' emojisi. Bu çok sık kullanılıyor. O zaman sadece çok sık kullanılanlar kalsın muhteşem ve kalp emojisi. Bir yorum atıyorsun 10 kişi beğenmeme atıyor.
Diğeri belki düşünülebilir ama ben de pek gerekli olduğunu düşünmüyorum. Daha fazlasını isteyince bir noktada kötüleşir bu durum. Sonuçta atacağımız var birkaç emoji. Yok şunu koyalım yok bunu koyalım diye sürekli öneri yapacaksak işin içinden çıkılmaz ki.Öneri sunduğum emojiler sadece bunlar değildi. Diğer emoji hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir kere beğenilmeme durumu sen anca milletin düşüncesine aşırı ters düşecek bir şey yazarsan olabilecek bir durum. Ha, aradan bir iki “beğenme” atan olabilir. Ama dediğin şeyin olması için de çaba göstermen lazım bildiğin. Böylesi iyi işte zorlamaya gerek yok daha.Emojiyi gereksiz yere kullanan çok var özellikle 'beğenmeme' emojisi. Bu çok sık kullanılıyor. O zaman sadece çok sık kullanılanlar kalsın Muhteşem ve kalp emojisi. Bir yorum atıyorsun 10 kişi beğenmeme atıyor.
Kötü bir görüntü.
Mantıklı bir yorum yaparsan kimse beğenmedim atmaz zaten. Ama "beğenmedim" emojisinin profilde gözükmesi saçma. Onu diyorsanız bilemem.
Yok mantıklı bir yorum yapsan da atıyorlar troll amaçlı. O yüzden söylüyorum zaten.
Troll dediğin kaç kişi var ki? Sanki forumun yarısından fazlası trollerden oluşuyormuş gibi bir algı yaratmaya gerek yok. Ha bazı troll olanlar da var ve böyle şeyler yapan da var. Bunlar için raporlabilirsin.Yok mantıklı bir yorum yapsan da atıyorlar troll amaçlı. O yüzden söylüyorum zaten.
Bence de. Sonuçta burası bir forum. Ciddi olması gerek. Kırmızı forum gibi bir yere dönmemesi gerek.Biraz evet ama bundan sonra emoji eklenmesinin bir anlamı yok bence.
Bir de teknoloji forumu burası hani gidip de buraya yok şeytan emojisi yok palyaço emojisi koymaya gerek yok. Olması gereken en ideal ifadeler eklenmiş zaten, bundan sonra kasmaya gerek yok.Bence de. Sonuçta burası bir forum. Ciddi olması gerek. Kırmızı forum gibi bir yere dönmemesi gerek.