1589

Üstün
Makaleler
2
Merhaba, ekran kartımdaki Coil Whine sesi çok daha az geliyordu ve rahatsız etmiyordu ama artık durum öyle değil. Cidden bızzz bızzz kafanın etini yiyecek bir ses çıkıp duruyor. Bu sesi azaltmanın bir yolu yok mu? Yük altında çıkıyor bu ses.

Uzun süredir bu gıcık sese maruz kalıyorum. Gün geçtikçe daha çok rahatsız etmeye başlıyor.

Merhaba, ekran kartımdaki Coil Whine sesi çok daha az geliyordu ve rahatsız etmiyordu ama artık durum öyle değil. Cidden bızzz bızzz kafanın etini yiyecek bir ses çıkıp duruyor. Bu sesi azaltmanın bir yolu yok mu? Yük altında çıkıyor bu ses.

Uzun süredir bu gıcık sese maruz kalıyorum. Gün geçtikçe daha çok rahatsız etmeye başlıyor.

Bende FPS sabitleyince düzelmişti.

165 Hz ama Bodycam’de 60 FPS falan alıyorum. 60 FPS’e oyun içinden sabitledim ama v-sync mı kullanmalıyım?

Oyun içi mi yoksa v-sync mi kullanacağım? Oyun içi Bodycam’de bunu yaptığımda bir şey olmuyor.

Şart değil de deneyin yine de. Her oyunda işe yaramayabilir. Bazen PSU bile coil whine'a sebebiyet verebilir. Test edildi, kanıtlandı...