İnsanları bir sebebe bakıp dışlamam. Nasıl olduklarına bakarım. İyilerse sorun değil konuşurum saygıyla. Eğer kötülerse konuşmam. Ama yani yok eşcinselmiş yok bilmem neymiş diye ayırmam asla. Onlar da insan, biz de insanız. Bana veya başkalarına zararları olmadığı sürece sorun değil.

Zaten olması gereken de budur. Bir kaç gay bireylerin olduğu masaya oturmuş ve güzel sohbetler etmiştik ama onları eşcinsel oldukları için hiçte yargılamadım tam aksine benim gibi sizin gibi insanlar olarak görerek sohbete devam etmiştim. Bu yüzden çok takmadan hayata devam etmek gerek. He bir gün olurda bir eşcinsel birimizden hoşlanırsa ne yaparız asla bilemediğim ama hep içimde ufakta olsa korkusu olan konudur.

He bir gün olurda bir eşcinsel birimizden hoşlanırsa ne yaparız asla bilemediğim ama hep içimde ufakta olsa korkusu olan konudur.

Karşı cinsin senden hoşlanırsa ve sen ondan hoşlanmazsan ne yapacaksan onu yaparsın hocam :) Korkacak ne var allah aşkına.

Dostum bunun topluluk alanda yapılması hoş değil. Çünkü o yerden çocuklarda geçiyor.
Evlerin de istediklerini yapsınlar😀
Sadece çocukları bahane ediyorsunuz. Benim kızım 4 yaşında evde eşimi öpüyorum hiç ayıplamıyor. Yuh demiyor. Sadece sevgi görüyor. Sizin yazdıklarınıza bakarsak çocuğunuzun olması değil muhtemelen üniversiteye bile gitmiyorsunuz. Çok boş yorumlar yapıyorsunuz. Açık açık benim inancıma göre yanlış/haram diyin geçin. Süsleyip püslemeye gerek yok. Yok çocuklar görüyormuş, lgbt bireyler pişman oluyormuş. Afedersin bir yerinizden uydurduğunuz verileri burada araştırması yapılmış bilimsel veri gibi anlatıyorsunuz. Neymiş %97si sonradan olmuşmuş. Kim diyor bunu? Dikkat çekmeye çalışıyorlarmış. Bırakın allahaşkına. Saçma sapan yorumlar.

Karşı cinsin senden hoşlanırsa ve sen ondan hoşlanmazsan ne yapacaksan onu yaparsın hocam :) Korkacak ne var allah aşkına.

Hocam, dediğiniz de haklısınız da insan çekinmiyorda değil, zaten bende ki bu bahtsızlıkla o da gelir beni bulur. Zamanında Allah'a çok dua etmiştim benden daha manyak birisini gönder diye Allah'ta sanırım benden bıktı "al sana, senden daha manyak deyip" psikolojik olarak birkaç sorunu olan şu an ki kız arkadaşımı yolladığı için olur mu olur diyorum (bu bahsettiğim geçmişte kaldı artık normale döndü ama bu esnada ben benden gittim desem yeridir).

Ya da daha kötüsü ben de ondan hoşlanırsam ne olacak, bunun hesabını kim verecek(!)?

Not:
Karşı cins değil kendi cinsim..

Ya da daha kötüsü ben de ondan hoşlanırsam ne olacak, bunun hesabını kim verecek(!)?

Not:
Karşı cins değil kendi cinsim..

Şaka maka hoşlanırsan hoşlanırsın ne olacak yani :) Bunun için kendine veya kimseye kızma yeter :D

Demek istediğim şuydu. Senin istemediğin bir kız senden hoşlanırsa ne yapıyorsan kendi cinsin hoşlanınca da onu yapacaksın. Çok büyük bir olayı yok.

Yatak odalarında ne halleri varsa görsünler. Dışarıya yansıtmasınlar yeter. Onun dışında umrumda bile değiller. Birinin cinsel yönelimi başkasına niye dert oluyor ki?
Yorum ironi mi? Başkalarına niye dert oluyor ki diye sormuşsun ama sana dert olmuş ki görmek bile istemiyorsun.

Şaka maka hoşlanırsan hoşlanırsın ne olacak yani :) Bunun için kendine veya kimseye kızma yeter :D

Demek istediğim şuydu. Senin istemediğin bir kız senden hoşlanırsa ne yapıyorsan kendi cinsin hoşlanınca da onu yapacaksın. Çok büyük bir olayı yok.

Sonra "Merhaba, Hollanda" derim. Böyle bir şey olursa en azından kolay yoldan yurtdışına kaçarım, ben bunu bir düşüneyim (!). 😅

Hocam, şaka bir yana böyle bir şey için kimseye kızmam, kızılacak bir konu da değil herkes gibi hayatıma bakarım geçerim. Dünyanın sonu değil.

Yorum ironi mi? Başkalarına niye dert oluyor ki diye sormuşsun ama sana dert olmuş ki görmek bile istemiyorsun.

Ne alakası var? Evimin önünde toplanmış ne bir LGBT toplumu, ne bir parti, ne bir kuruluş, sendika istemiyorum ben. Belki o gün izin günüm, nereden biliyorsunuz? Kimsenin insanları rahatsız etmeye hakkı yok.

İnsanlar evlenmeden çocuk sahibi olabilirler. Sevgili olup birlikte yaşayabilirler ancak lgbt'nin (eşcinselliğin) normalleştirilecek hiçbir yanı yok. Bu yapıya nefes aldırmamalı.
Kesinlikle katılıyorum yaptıkları eylemler ile kendileri gibi toplumu da yozlaştırmaya çalışıyorlar.