Ne alakası var? Evimin önünde toplanmış ne bir LGBT toplumu, ne bir parti, ne bir kuruluş, sendika istemiyorum ben. Belki o gün izin günüm, nereden biliyorsunuz? Kimsenin insanları rahatsız etmeye hakkı yok.
O zaman genel olarak eylem, protesto gibi şeylere karşısınız. LGBT ile özel bir alakası yok.

Kesinlikle katılıyorum yaptıkları eylemler ile kendileri gibi toplumuda yozlaştırmaya çalışıyorlar.

Hocam eşcinsellik her ırkta, her cinste, hatta her canlı türünde var. Durum buyken yozlaşma nasıl mümkün çok merak ediyorum :)

O zaman genel olarak eylem, protesto gibi şeylere karşısınız. LGBT ile özel bir alakası yok.

Hocam eşcinsellik her ırkta, her cinste, hatta her canlı türünde var. Durum buyken yozlaşma nasıl mümkün çok merak ediyorum :)

Ne derdim olabilir ki LGBT ile. Veya kimin ne derdi olabilir? Kime ne dokunuyor onu da anlamıyorum. Onu mu dürtüyorlar da etrafta laf ediyorlar insanlara.

Siyasal partilerin yaptığı miting,protesto amacı ne ise eşçinsellerin toplanarak yaptığı protesto amacı aynı;Partiye yeni üyeler çekmek.

Hocam o iş öyle olmuyor yahu :) Sonradan isteğe bağlı değişen bir şey değil ki bu :) Yalnızca eşit haklar istiyorlar. (Yürüyüş ve eylemlerdeki terbiyesizlikler ve terör sempatizanlığı yapan fırsatçı şerefsizler hariç)

Hocam o iş öyle olmuyor yahu :) Sonradan isteğe bağlı değişen bir şey değil ki bu :) Yalnızca eşit haklar istiyorlar. (Yürüyüş ve eylemlerdeki terbiyesizlikler ve terör sempatizanlığı yapan fırsatçı şerefsizler hariç)
Doğuştan çift cinsiyetli doğanlar var onlara lafım yok ama diğerleri sıkıntılı.

Kesinlikle katılıyorum yaptıkları eylemler ile kendileri gibi toplumu da yozlaştırmaya çalışıyorlar.
Dostum erkek erkeğe veya kadın kadına öpüştüklerini görünce hemen yozlaşacaksan kusura bakma da senin ben kültürel değerlerinden şüphe ederim. Sen tam olamamışsın demek ki öpüşen 2 kişiyi görüp kendini bozuyorsun. Bu kadar hassas kelebek olma. Daha neler neler görürsün.

Dostum erkek erkeğe veya kadın kadına öpüştüklerini görünce hemen yozlaşacaksan kusura bakma da senin ben kültürel değerlerinden şüphe ederim. Sen tam olamamışsın demek ki öpüşen 2 kişiyi görüp kendini bozuyorsun. Bu kadar hassas kelebek olma. Daha neler neler görürsün.
Aynı fikirde değilim iyi forumlar.