Sırf merakımdan soruyorum; mesleklerin sorulduğu konuya yazdığım cevabı neden beğenmedin? Öğretmenliği mi yakıştıramadınız? Sırf senin gibi düşünmüyorum diye kan davasına mı çevireceksin?
Detaylar
Kim cevapladı?Sen niye benim mesajıma beğenmeme işareti attın ? Bende seninkine attım.Sırf merakımdan soruyorum; mesleklerin sorulduğu konuya yazdığım cevabı neden beğenmedin? Öğretmenliği mi yakıştıramadınız? Sırf senin gibi düşünmüyorum diye kan davasına mı çevireceksin?
Eşcinsel erkekler dünyanın en kaliteli prezervatifini kullansa da, cinsel organına yüz tane bim poşeti geçirse de o virüs yayılır abicim. Yukarıdaki attığım haberde fuhuş yapan trans erkekle ilişkiye girenler sence prezervatif kullanmadı mı ????
AIDS hastalığını HIV virüsü ortaya çıkarır. HIV virüsünün bulaşma sebeplerinden birisi korunmasız cinsel ilişkidir ve cinsiyet ayırt etmez. HIV virüsünü veya AIDS hastalığını eşcinsellik ortaya çıkarmaz. Eşcinsellik, farklı göz rengine sahip olmak gibi bir farklılıktır.
- Makaleler
- 7
Tamam işte kendin söylüyorsun.@3035 çirkinleşmeyin lütfen. Ben bilimsel dayanaklara göre konuşuyorum. Olayın eşcinsellikle alakası yok. Anal ilişki ile bulaşma olasılığı daha yüksek yalnızca.
Zaten Eşcinsel erkeklerin girebileceği tek ilişki türü anal ilişkidir ve bu durum hiv virüsünü bulaştırma ihtimali daha yüksektir.
- Makaleler
- 7
Zaten Eşcinsel erkeklerin girebileceği tek ilişki türü anal ilişkidir ve bu durum hiv virüsünü bulaştırma ihtimali daha yüksektir.
Evet dolaylı olarak öyle
Arkadaşlar açıkça söylüyorum ki cidden dünya kendi etrafınızda dönüyor sanıyorsunuz. Ben de öyle sanıyordum, gerçekten de trans, eşcinsel bireyleri ötekileştirip de kendimi üstün görüyordum bir zamanlar. Fakat cidden bu işler böyle değil, toplum yapısı, normlar değişiyor, insanı insan olarak kabul etmediğiniz sürece internet dilinde “edgy” olarak nitelendirilen arkadaşlar olacaksınız. LGBT’den haz etmiyorsan söylem yapma o zaman. Gidip de güçlendirme, mağdur edebiyatı yapmalarına olanak sağlama. Birinin kendi vücuduna müdahalesi, birinin hangi cinsiyet ile ilişki yaşadığı hakkında konuşamazsınız. Sizi aşar bu.
Bilimsellikten uzak boş iddialar. Öyle emin konuşuyorsunuz ki insanın eşcinsel misiniz? diye sorası geliyor. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz?Tamam işte kendin söylüyorsun.
SoldierBoyBabam
Üstün
Bu insanlar otomatik olarak zarar veriyor zaten. Ben bu zamana kadar yeterince baskılandıklarını düşünmüyorum. İnsanlar istediklerini yapsın diyoruz ama bu da yanlış düşünce. O zaman insanlar evlerinde uyuştucu alsın bu da onun hakkı gibi bir şey demek bu.Dışlamakla bir şeyleri çözemeyiz tam aksine işleri daha da ot yoluna sokarız. Zaten bunca zaman bu insanlar hor görüldü ve iş bu noktaya geldi. Bu durum yeni değil ve bu insanlar binlerce yıldır bu dünyada yaşıyor. Sırf biz sevmiyoruz diye çözümü bu şekilde görmek yanlış olacaktır diye düşünüyorum.
20'li yaşları geçin insanlar 30'larında bile aldıkları bazı kararların yanlış olduğunu ya da olabileceğini anlıyor. Bu yüzden bırakın insanlar kendileri istediklerini yapsınlar, tabii ki bu size ya da bir başkasına zarar vermedikçe.
Zaten LGBT zararlı olmasaydı biz bir şey demeyecektik. Binlerce kötü olay var ve bunlar araya sızan kötü insanlar tarafından değil düz LGBT'liler tarafından yapılıyor.
Dostum öncelikle bir inancım yok. İnsanın böyle konuşabilmesi için çocuğu olmasına gerek yok.Sadece çocukları bahane ediyorsunuz. Benim kızım 4 yaşında evde eşimi öpüyorum hiç ayıplamıyor. Yuh demiyor. Sadece sevgi görüyor. Sizin yazdıklarınıza bakarsak çocuğunuzun olması değil muhtemelen üniversiteye bile gitmiyorsunuz. Çok boş yorumlar yapıyorsunuz. Açık açık benim inancıma göre yanlış/haram diyin geçin. Süsleyip püslemeye gerek yok. Yok çocuklar görüyormuş, lgbt bireyler pişman oluyormuş. Afedersin bir yerinizden uydurduğunuz verileri burada araştırması yapılmış bilimsel veri gibi anlatıyorsunuz. Neymiş %97si sonradan olmuşmuş. Kim diyor bunu? Dikkat çekmeye çalışıyorlarmış. Bırakın allahaşkına. Saçma sapan yorumlar.
Araştırmalar var. Öyle her LGBT'linin horman hastalığı yok. Çoğu popüler kültür yüzünden öyle. Evet ilgi çekmeye çalışıyorlar. Yoksa niye sokakta devlete karşı slogan atarak yürürler?
LGBT'li bireylerin bir kısmının pişman olduğu doğru. Haberler de var inanmıyorsanız araştırabilirsiniz.
Zaten bu LGBT dediğimiz şey cinsel yönelim. İnsanlar istediğini *** mantığına çıkıyor. Yani bu kişiler sapık.
Bu gün kendi cinsine yapanlar yarın çocuklara da yaparız mantığıyla hareket ediyorlar. Üstteki arkadaş bir haber atmıştı onu okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Anladığım kadarıyla LGBT'li değilsiniz ama onları savunuyorsunuz. Ona göre yorum yapacağım.
Çocuklar da cinsiyet 4-5 yaşları arasında oluşur yani kendi cinsiyeti öğrenir. Eğer çocukta bu oluşmazsa zaten kendinde bir eksiklik hisseder. Bu da psikolojik sorunları beraberinde getirir.
LGBT'li bir sürü seri katil örneği var ve bu kişiler normal seri katillere göre daha vahşice öldürüyorlar örnek vermek gerekirse Dahmer.
İnsanlar evinde istediğini yapsın diyemeyiz. Çünkü her ne kadar ev desekte bu iş topluma yansıyacak.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
Benim LGBT veya türevi oluşumlar ile alakalı şikayetim iğrenç iğrenç şeyler yapmaları. Sokağın ortasında çırılçıplak dolaşıp eylem yapmak nedir? Gördüm bunları hep. 4-5 yaşında bir çocuk oradan geçip bunu görse travmatik bir şey bırakacaksınız belki onlarda. Ben de bu şekilde davranışlar görmek istemiyorum.
Bir kere gördüm bir tane kadın çırılçıplak soyunmuştu etrafında da bilmem kaç kişi vardı böyle tuhaf tuhaf hareketler yapıyorlardı. Ne yapıyorsunuz ya? İlkel kabileler gibi görünüyorlar haberleri yok.
Eşcinsellik ile alakalı da hiçbir problemim yok. Zaten eşcinsel olan arkadaşlarım var. Tertemiz insanlar bir salın artık onları.
Bir kere gördüm bir tane kadın çırılçıplak soyunmuştu etrafında da bilmem kaç kişi vardı böyle tuhaf tuhaf hareketler yapıyorlardı. Ne yapıyorsunuz ya? İlkel kabileler gibi görünüyorlar haberleri yok.
Eşcinsellik ile alakalı da hiçbir problemim yok. Zaten eşcinsel olan arkadaşlarım var. Tertemiz insanlar bir salın artık onları.